Ориентирано към дизайна осветление във всяка стая с новата преносима версия на настолната лампа Baroni

30 май 2024
Ориентирано към дизайна осветление във всяка стая с новата преносима версия на настолната лампа Baroni
Красивото и стилно осветление не трябва да се ограничава само до една стая. Това е идеята, която стои зад новото попълнение в серията Baroni - преносимата настолна лампа Baroni, която със своя безжичен дизайн, водоустойчиво осветително тяло и захранван от батерии източник на светлина може да се ползва в безброй пространства и контексти. Лампата е резултат от ползотворното сътрудничество между датския дизайнер Михаел Валтерсдорф и производителя на осветителни тела Halo Design. Валтерсдорф отдавна работи с Halo Design, за да създаде красиви модели лампи с модерно изражение и скандинавски минимализъм като негов модел за подражание. Ако сте любопитни за други творения на Валтерсдорф за Halo Design, ще ги намерите точно тук.

Благодарение на степента си на защита IP44 Baroni Portable може да се използва и навън, на балкони и тераси, или във влажни помещения, например в нишата на прозореца в банята или в мазето. Лампата има вградена функция за регулиране на яркостта, която ви позволява да регулирате яркостта, за да осигурите подходящата светлина за всеки момент и повод, и живот на батерията от 8-16 часа в зависимост от избраната яркост.

Настолната лампа е част от цяла колекция, поради което красивият дизайн се предлага като настолна лампа (конвенционална или акумулаторна), лампа за таван, подова лампа и висулка в различни размери и цветове, за да можете да получите подходящия модел за вашите специфични нужди и стил. Общото за всички лампи от серията е красивият абажур от опалово стъкло и уникалните детайли от матиран метал, които придават на лампите класически и вечен вид, който ще подхожда на интериорния ви дизайн за поколения напред.   Висококачественият абажур от опалово стъкло също така осигурява разсеяна, комфортна и незаслепяваща светлина, така че можете да сте сигурни в ефективното и декоративно осветление с лампа Baroni. Цялата гама Baroni можете да намерите тук