Изпитайте свободата с Bon Jour Unplugged от Flos - безжичното чудо!

25 май 2024
Изпитайте свободата с Bon Jour Unplugged от Flos - безжичното чудо!
Bon Jour Unplugged е безжичната версия на емблематичната колекция лампи, проектирана от Philippe Starck за Flos. Тази лампа е не само стилна и лека, но и технологично усъвършенствана благодарение на новаторската технология Edge Lighting Technology, която осигурява равномерно и удобно разпределение на светлината.

Представете си лампа, която ви следва през целия ден - от първата светлина на сутринта до спокойната атмосфера на вечерта. Bon Jour Unplugged е вашият постоянен спътник, независимо дали работите на бюрото си, чувствате се уютно във всекидневната или се наслаждавате на лятната вечер на терасата. Тази универсална лампа е проектирана така, че да се адаптира към вашите нужди и заобикалящата ви среда, което я прави незаменима във всяка ситуация.

Включеното в комплекта зарядно устройство позволява пълното зареждане на лампата само за три часа, така че бързо можете отново да се насладите на нейната светлина. При максимална яркост лампата може да свети в продължение на впечатляващите шест часа, което я прави идеална както за кратки, така и за дълги ситуации. С интуитивния оптичен превключвател за регулиране на яркостта в основата на лампата можете лесно да регулирате яркостта от 10 до 100 % и да избирате между четири различни интензивности. Това ви позволява да създадете идеалното осветление за всеки случай, независимо дали става дума за ярка светлина за четене или мека светлина за релаксация.

Bon Jour Unplugged е оборудвана с модерен интерфейс MicroUSB-C, който осигурява безжична работа с живот на батерията между 6 и 24 часа в зависимост от яркостта. Това го прави не само удобен, но и гъвкав, така че можете да го вземете със себе си навсякъде в дома или дори навън. Лампата и аксесоарите към нея се предлагат в редица различни покрития и цветове, така че можете да създадете лампа, която отразява личния ви стил и се вписва идеално в различните стаи и настроения в дома ви. Чрез добавяне на още корони можете лесно да промените вида на лампата и да създадете нови атмосфери, които отговарят на вашето настроение и стил на интериора.

Bon Jour Unplugged не е просто лампа - тя е скъпоценен малък приятел, който внася светлина и елегантност в живота ви. Проектирана с внимание и прецизност от световноизвестния дизайнер Филип Старк, тази лампа гарантира едновременно високо качество и естетическа красота. Освежете ежедневието си с Bon Jour Unplugged, където елегантността се среща с функционалността, и изпитайте разликата да имаш лампа, която е колкото красива, толкова и практична.

Вижте всички лампи Bon Jour Unplugged от Flos тук

Оригинален текст от FLOS в FLOS STORIES