Внесете живот и радост в модерния интериор с новите цветни стъклени лампи от Cozy Living

13 май 2024
Внесете живот и радост в модерния интериор с новите цветни стъклени лампи от Cozy Living
Много от съвременните осветителни тела се характеризират с минималистична строгост в дизайна и монохромни цветови схеми в неутрални нюанси. Това допринася за изчистения и ясен вид на интериора, но бързо може да го направи студен и безличен. Майсторите на осветлението от Cozy Living искат да променят това и са създали серия от красиви висящи и настолни лампи с модерна визия, но с чудна радост от цветовете и закачливи шарки, които внасят живот и индивидуалност в интериора.

Лампите са дело на датската дизайнерска компания Bahne за Cozy Living, която е известна с красивите си настолни лампи и изпитва особена любов към стъклото като материал за своите проекти. Тъй като лампите са изработени от духано стъкло, няма две еднакви лампи. Всяка лампа има свое собствено изражение, а цветът на стъклото също е уникален, тъй като стъклото се оцветява, преди да бъде издухано във формата. Поради това дебелината на стъклото също може да варира. Стъкленият материал ефективно изравнява светлината, за да може тя да свети без отблясъци и равномерно от всички страни. Когато светлината се включи, цветът и рисунъкът на ивици изпъкват още повече, като красиво подчертават дизайна и го превръщат в неразделна част от интериорната декорация.

Тъй като се повтарят едни и същи цветови комбинации, можете лесно да комбинирате висящите и настолните лампи, за да придадете стил и последователност на концепцията си за осветление.

Вижте всички стъклени висулки и настолни лампи на райета от Cozy Living тук