ВЪЛНУВАЩИ НОВИНИ! Три продукта от магазина са номинирани за "Любимци на дизайна 2024" на списание BO BEDRE и Bolig

30 март 2024
ВЪЛНУВАЩИ НОВИНИ! Три продукта от магазина са номинирани за "Любимци на дизайна 2024" на списание BO BEDRE и Bolig
С огромна гордост можем да разкрием, че три продукта от нашия магазин са номинирани за наградата "Любимци на дизайна 2024" на списание BO BEDRE и Bolig. Design Favorites е датска награда за интериорен дизайн, която отличава най-добрите аксесоари за дома.

Design Favorites на BO BEDRE и Bolig Magazine са в центъра на вниманието с фокуса си върху дизайна във всички категории в обширната вселена и платформи на BO BEDRE и Bolig Magazine. Тази ексклузивна вселена за дома и интериора отбелязва най-добрите аксесоари за дома чрез вълнуващ процес на подбор. Победителите се избират не само от експертно жури, но и от самите читатели чрез процес на гласуване.

Журито се състои от Хеле Блок, главен редактор на Bolig Magasinet, Джули Льовенщайн, стилист на Bolig Magasinet, и Ерик Риммер, главен редактор на BO BEDRE, които са номинирали най-изящните дизайни в различни категории. Читателите обаче са тези, които имат последната дума и решават кои продукти заслужават победата.

Категориите са внимателно определени и подбрани от журито, за да отразяват широкия спектър на датския интериор и дизайн. Гласувайки за своите фаворити, имате възможност да спечелите и карти за подаръци на обща стойност 25 000 датски крони, което ви дава възможност да подобрите собствения си дом с вдъхновение от най-добрите скандинавски архитектурни, дизайнерски и интериорни решения.

В рамките на аксесоарите за дома има множество различни категории, а сред номинираните можем да представим Перилна стенна лампа хром в категорията стенни лампи, Инфинитна настолна лампа черна в категория настолни лампи и Мист преносима настолна лампа черна в категория преносими лампи. И трите продукта са на датската марка NOLA, която е специализирана в осветителни продукти, вкоренени в традициите на скандинавския дизайн, с акцент върху простотата, функционалността и естетиката. Конкурсът "Любимци на дизайна" на BO BEDRE и списание Bolig е празник на разнообразието и качеството на датските аксесоари за дома, а победителите представят най-доброто от най-доброто в съвременния дизайн.