ИСТОРИИ НА FLOS: Пендел от коланна тъкан в нов, щадящ енергията модел!

25 януари 2024
ИСТОРИИ НА FLOS: Пендел от коланна тъкан в нов, щадящ енергията модел!
Подгответе се за необикновено светлинно изживяване с най-новото попълнение в семейството на Flos - текстилната висулка Belt. Поемете на пътешествие през естетически минимализъм и изненадващ дизайн, като всеки елемент е внимателно подбран от братята визионери Ронан и Ерван Бурулек.

Представете си светлинно произведение, в което органичните форми се срещат със строгите линии, за да създадат симфония от движение и форма. Висулката Belt Fabric Pendant е много повече от лампа - тя е произведение на изкуството. Вдъхновена от кожените ремъци от света на конната езда, лампата преобразява традиционната представа за осветление, като скрива кабелите си в еластичен текстилен колан, който се спуска елегантно от тавана.

Освен че е красив дизайнерски елемент в интериора ви, тази уникална висяща лампа предлага и изключителна функционалност. Благодарение на гъвкавия си характер можете да оформите текстилния пендел "Колан" според нуждите и предпочитанията си. От свободното танцуване в пространството до следването на архитектурата по нетрадиционни начини, тази лампа успява да създаде атмосфера на очарование във всяка стая.

Belt беше представен за пръв път през 2020 г., а днес те разшириха гамата със селекция от нови, щадящи климата текстили в цветове, маслинено зелено и медно кафяво, които несъмнено ще допълнят перфектно личния ви стил и нуждите на интериорния дизайн. Независимо дали предпочитате класическия вид на кожата или модерното докосване на плата, за вас има висяща лампа от плат Belt.

Със своя новаторски дизайн и изключителна функционалност Belt Fabric Pendant е удостоен с престижната награда Compasso d'Oro ADI през 2022 г. Това признание за неговата екологична осведоменост и оригиналност е само още едно доказателство за ангажимента на Flos към иновациите, майсторството и дизайна от световна класа.

Не пропускайте шанса си да се насладите на върховното сливане на красота и функционалност. Направете текстилната висулка Belt следващата си инвестиция в осветление и позволете на дома си да заблести с ненадмината елегантност и стил.

Намерете двата изключителни висулки Belt Fabric тук

Оригинален текст от FLOS в FLOS STORIES