KDLN предлага функционално осветление и стилна естетика с новата серия висулки "Motus

18 март 2024
KDLN предлага функционално осветление и стилна естетика с новата серия висулки "Motus
Стилът характеризира всяка част от красивата нова серия висящи лампи на италианската дизайнерска марка KDLN. Колекцията от осветителни тела е дело на международното дизайнерско студио Shulab, което е отговорно за широка гама от признати проекти за престижни дизайнерски марки. Вижте още от техните красиви творения тук.

Показателно е, че тази конкретна серия висулки е кръстена на латинската дума за движение: Motus. Това се дължи на гъвкавия дизайн на лампите, който позволява регулиране на височината, като същевременно успешно интегрира тази практична функция във визуалната естетика на лампата. Върху рамката има бутон, който може да се използва за тази цел. Задръжте бутона и натиснете лампата нагоре или издърпайте примката под абажура, в зависимост от това дали искате да регулирате абажура нагоре или надолу. Когато лампата е на желаната височина, освободете отново бутона. Самата рамка е изработена от метал, който е с цветно покритие и се предлага в бяло, черно и червено. Рамката се спуска вертикално, създавайки илюзията, че се прорязва през самия екран. Тънката вертикална линия също така образува интересен контраст с обемния абажур, създавайки ориентирано към формата цяло, което превръща лампата в произведение на изкуството сама по себе си.

Самият абажур е изработен от духано в устата опалово стъкло, което му придава стилна естетика. Когато е включен, целият абажур светва в красиво атмосферно сияние. Източникът на светлина зад него е вграден LED модул, който излъчва сравнително ярка светлина с приятна топлобяла цветна температура. Белите нюанси на абажура гарантират, че светлината може да се разсейва ефективно и без усилие, а матовата, непрозрачна повърхност изравнява светлината, така че тя да може да се разпръсква напълно равномерно на всички страни в красива всепроникваща светлина. С фазово изрязан димер ще можете да регулирате интензивността на светлината, което открива още повече възможности с Motus.

Вижте цялата красива серия Motus точно тук