Новата преносима серия на Markslöjd е подходяща за всички помещения и поводи

14 март 2024
Новата преносима серия на Markslöjd е подходяща за всички помещения и поводи
Шведският производител на осветителни тела Markslöjd е известен и признат с това, че съчетава естетиката на вечния си скандинавски дизайн с високо качество и усъвършенствани технологии, за да осигури оптимално осветление, което радва и носи ползи всеки ден. Друг пример за опита на Markslöjd в съчетаването на форма и функция може да се открие в новата серия настолни лампи Filo, която се състои от преносими лампи в няколко красиви цветови варианта. Всички лампи са монохромни и издържани в неутрален цветови тон, който красиво подчертава тяхното модерно и минималистично изражение. Формата също се отличава с красива простота - кръгла основа, тънка тръбна рамка и цилиндричен абажур с точно същия диаметър като основата. Това придава на лампата елегантен, стилен профил, който се вписва особено добре в интериори, вдъхновени от скандинавските и северните стилове.

Тъй като Filo е проектирана безжично, можете да вземете лампата със себе си, за да се наслаждавате на практичното ѝ осветление в няколко стаи едновременно. Лампата има степен на защита IP44, което я прави подходяща за използване както на закрито, така и на открито. Затова Filo може лесно да бъде изнесена на терасата и балкона или на пикник. Лампата се доставя с USB-C кабел за зареждане на вградената батерия, която захранва вградения LED модул. Когато лампата е включена, светлината свети предимно надолу в директна светлина. Въпреки това, тъй като горната част на абажура е покрита с матирана плоча, светлината се излъчва и в мека възходяща светлина, която красиво допълва основното осветление.

Лампата се управлява чрез сензорен бутон в горната част на абажура. Той има и функция за димиране, която ви позволява да регулирате и персонализирате яркостта, така че да разполагате с подходящото осветление, което да отговаря на всяка ваша нужда. След седем часа зареждане батерията е пълна и може да свети в продължение на осем часа на най-високата настройка за яркост и още по-дълго на настройките за намаляване на яркостта.

Вижте цялата серия практични преносими лампи тук.