Качествен дизайн както по отношение на формата, така и на функцията: Елегантната висулка Arp от DybergLarsen вече се предлага и като полилей.

22 февруари 2024
Качествен дизайн както по отношение на формата, така и на функцията: Елегантната висулка Arp от DybergLarsen вече се предлага и като полилей.
Постигнете перфектния баланс между форма и функция с полилея Arp 6 от DybergLarsen. Полилеят е инвестиция както в естетиката, така и в комфорта, създавайки красиво осветление и стилно допълнение към вашия интериорен дизайн. Всичките шест еднакви абажура имат компактна форма с меки извивки и са изработени от стъкло с очарователна повърхност с цвят на дим, която придава на лампата хладен, модерен вид, който красиво допълва черната рамка.

Неутралната цветова гама също допринася за универсалността на лампата, превръщайки я в източник на светлина, който ще се впише добре в множество различни стилове на интериорния дизайн. Опушеното стъкло обаче е избор, направен не само по естетически причини, но и осигурява разсеяно осветление, когато лампата е включена. В същото време всеки абажур е отворен в долната си част и по този начин предлага и директно осветление надолу. Тази комбинация прави полилея Arp идеален както за масата за хранене, така и за центъра на всекидневната. Абажурите са разположени два по два в редове, разположени шахматно един спрямо друг, за да се постигне широко разпространение на светлината. Това придава на лампата асиметричен профил, който, заедно с тъмната цветова гама и семплия дизайн, ѝ придава подчертано модерна естетика, която лесно може да се съчетае със съвременни интериори.

Това красиво дизайнерско произведение е продължение на серията Arp, която се състои от висящи и стенни лампи в няколко модела. Всички лампи Arp се характеризират с един и същ кръгъл, компактен абажур и простота на дизайна. Лампата се предлага и като полилей с три рамена и абажури от бяло опалово стъкло.

Вижте цялата гама на Arp тук!