Зашеметяващият дизайн Asteria на Сьорен Равн Кристенсен вече се предлага като стенно осветление

12 февруари 2024
Зашеметяващият дизайн Asteria на Сьорен Равн Кристенсен вече се предлага като стенно осветление
Популярната и вече повсеместно разпространена колекция осветителни тела Asteria на датската дизайнерска марка Umage постига перфектния баланс между функционалност и изящество. Asteria е дело на датския дизайнер и основател на Umage, Сорен Равн Кристенсен, който е създал лампата в пресечната точка на дизайна, технологията и изработката. Ако сте любопитни за оригиналните дизайни на Сьорен Равн Кристенсен, можете да откриете още негови красиви творения тук.

Със своя специално проектиран LED панел и минималистичен екстериор, Asteria има неподвластен на времето апел, който никога няма да излезе от мода. Серията се характеризира с пуристична простота. Дисковидната глава на лампата е необезпокоявана от детайли и в същото време широка в дизайна си, което спомага за осигуряване на широко осветяване и в същото време придава на лампата привличащ вниманието израз, който казва много с малко думи.
Цялата серия Asteria можете да намерите тук.

Функционално допълнение към познатия дизайн

Сега обаче Asteria е представена като стенна лампа, която все още притежава всички качества, характерни за оригиналната лампа. Стенната лампа има същия вид с намалени детайли и същата изчистена форма, а красивото месингово покритие, което характеризира рамката на другите лампи Asteria, се повтаря и в стенната лампа. Източникът на светлина е вграден светодиоден модул, който осигурява ефективно и далечно осветление въпреки ниската си консумация на енергия. Светлината има красив топъл бял цветен тон (2700К) и висока стойност на CRI (>90), което гарантира, че цветовете в помещението се възпроизвеждат много точно. Светлината свети надолу като директна светлина. Въпреки това посоката на светлината може да се регулира, тъй като рамката може да се завърта от една страна на друга. Дискретен бутон на абажура ви позволява да регулирате интензивността на светлината, така че със стенната лампа Asteria винаги имате подходящото осветление за индивидуалните нужди и цели.

Стенната лампа се предлага в два различни размера, всеки от които се предлага в разнообразие от красиви цветове. Вижте стенната лампа Asteria във всичките ѝ красиви варианти точно тук.