Невероятна функционалност в красив дизайн

29 декември 2023
Невероятна функционалност в красив дизайн
Универсалност, гъвкавост и стилен дизайн: всички качества и акценти, които характеризират марката Lindby, са събрани в лампата за окачване Biavera. Лампата се характеризира с тънък, обтекаем дизайн. Главата на лампата е красиво съставена от черна лакирана напречна греда и два светлинни елемента с изискано никелово покритие, които се движат на красиви вълни успоредно на рамката. Така се създава интересен контраст между прави и извити елементи, който допринася за визуалната оптика на лампата. В същото време всички части остават напълно хоризонтални, което позволява широко разпространение на светлината върху голяма площ и създава симетрия в цялата композиция. Лампата излъчва светлина, насочена надолу, което я прави идеална над масата за хранене, кухненския плот, бюрото или всяка друга повърхност, която се нуждае от практична, директна светлина.

Източникът на светлина е вграден в лампата и се състои от светодиоди, които са разположени по протежение на всяко тяло на лампата и светят през бял капак от долната страна в ефективно и равномерно сияние. Това осигурява удобно осветление надолу, което хвърля широко сияние върху площта под лампата. Висящите кабели са снабдени с тежести, които могат да се използват за регулиране на височината на лампата. Това ви позволява да решавате и променяте колко разсеяна или фокусирана да бъде светлината. Освен това пенделът Biavera има вградена функция Switch-Dimmer, която позволява регулиране на яркостта чрез стандартния стенен ключ, без да е необходимо да се инсталират външни димери. Светлината има три настройки от 100%, 40% и 10% от общата яркост, така че да разполагате с подходящото осветление, независимо дали лампата ви е необходима за работа, релаксация или ориентация през нощта.

Lindby е известна със своите функционални осветителни тела с модерен привкус, при които не се пести нито от дизайна, нито от качеството. Вижте Biavera от Lindby тук