Нови архитектурни лампи с класически дизайн от Anglepoise и Paul Smith - Намерете ги тук

24 октомври 2022
Нови архитектурни лампи с класически дизайн от Anglepoise и Paul Smith - Намерете ги тук
Ако търсите класически дизайн на архитектурна лампа за целия си дом, имаме чудесни новини! През 2022 г. британската дизайнерска марка Anglepoise добави великолепни нови издания към вече разнообразната и впечатляваща колекция Type 75™.

Британският дизайнер Пол Смит е създател на дизайна на Type 75™, който е съвременен вариант на емблематичната настолна лампа Original 1227, създадена от инженера Джордж Карвардин през 1932 г., с което се поставя началото на Anglepoise. Пол Смит е един от водещите английски дизайнери и често е отбелязван заради творческата си естетика, която съчетава традиция и модерност, а философията му "класика с обрат" от 70-те години на миналия век се превръща в един от основните принципи на Anglepoise. Това е ясно изразено в лампите Type 75™!

Type 75™ е класически архитектурен дизайн, който се предлага като подова лампа, настолна лампа, мини настолна лампа и стенна лампа в различни цветни нюанси. Новите лампи Type 75™, включващи мини настолни лампи, подови лампи и настолни лампи, се характеризират със същия класически дизайн като останалата част от колекцията. Новите лампи се отличават от по-старите модели, тъй като нямат цветно, а по-скоро монохромно изражение. Моделите от Издание 5 се предлагат в красив черен нюанс, а версиите от Издание 6 се отличават със зашеметяващо бяло. И двата модела са украсени с очакваната "извивка" на Пол Смит под формата на уникална и емблематична артистична ивица във всички цветове на дъгата, която се простира по дължината на ръката. Тези нови модели са първите в колекцията Anglepoise, които се отличават с тази извивка.

Можете да поставите новите лампи Type 75™ на различни места в дома, включително на бюрото, в офиса, на рафта с книги, до дивана или на перваза на прозореца. Без значение кой модел и място ще изберете за този емблематичен дизайн, вие си гарантирате една вечна, емблематична и класическа лампа, която е колкото декоративна, толкова и практична.

Намерете всички нови лампи тип 75™ Paul Smith от Anglepoise тук