Добре дошли в новия дизайнерски екип на All Star NINE

3 ноември 2023
Добре дошли в новия дизайнерски екип на All Star NINE
На сцената се появи съвсем нова марка, специализирана в модерния интериорен дизайн, която въпреки младата си възраст вече може да се похвали с богатство от красиви творения, които украсяват интериора и подобряват ежедневието със своите практични и ориентирани към приложение дизайни. NINE е основана през 2023 г. от девет колеги от датската компания Nine United, която стои зад редица известни марки като &tradition, Stellar Works и Verpan. Основателите имаха обща мечта да създадат истинска паневропейска дизайнерска марка, в чиято основа са устойчивостта и използваемостта.

Основополагащите идеи се описват от основателите на NINE като свежа прямота с мисъл за използваемостта. Продуктите на NINE са проектирани така, че да могат да се използват, надграждат, ремонтират и рециклират, след като са изпълнили предназначението си. В NINE към устойчивостта се подхожда от цялостна гледна точка, като се вземат предвид производството, употребата, продължителността на живота и всичко след това. Тази идея проличава в техните дизайни, които се характеризират с красива простота и всички изглеждат прости както на външен вид, така и по отношение на функциите. Липсата на скрити детайли и непрозрачни механизми придава на различните дизайнерски колекции на NINE открит и интуитивен израз, който ги прави лесно достъпни и лесни за ползване в ежедневието. Ако искате да научите повече за NINE и да видите всички техни красиви дизайни, можете да ги намерите тук.


Марката е специализирана предимно в изделия за дома и всякакви аксесоари, които можете да намерите тук.

NINE обаче предлага и богатство от красиви модели лампи. Особено що се отнася до висящото осветление, NINE разполага с много красиви дизайни, които са създадени в сътрудничество с широк кръг известни дизайнери от цял свят.

Вижте всички лампи от NINE тук.