Модерно осветление за модерни пространства с Tarja LED таванна лампа от Lindby

24 януари 2024
Модерно осветление за модерни пространства с Tarja LED таванна лампа от Lindby
През 20-ти и 21-ви век се извърши революция в осветлението и днес разполагаме с инструменти и технологии за създаване на ефективно осветление, което използва оптимално енергията за създаване на отлични условия на осветление както на закрито, така и на открито. Гигантът в производството на осветителни тела Lindby е една от компаниите, които се стремят да се възползват максимално от съвременните технологии за осветление, за да създават красиви лампи с голяма функционалност. Интелигентният интериорен дизайн на лампите естествено е заключен в изчистени, ясни и строги дизайни, които също така са универсални по форма и цвят, така че лесно могат да се впишат навсякъде, независимо от съществуващата концепция за интериорен дизайн.

Сега Lindby го направи отново и създаде лампа, която със своето здраво осветително тяло, гъвкав дизайн, универсален външен вид и красиво осветление ще бъде желано допълнение към всяко помещение в интериора. Таванната лампа Tarja LED демонстрира минималистична естетика и неутрална цветова гама, която намира своето място не само в частния дом, но и в търговски и обществени сгради или бизнес помещения. Лампата се предлага в две красиви версии - едната с квадратна, а другата с кръгла глава. И двете са съставени от сатенен акрилен капак и метална рамка с матово хромирано покритие. Рамката и капакът съвпадат по форма и по този начин се подчертават взаимно.

Tarja може да се монтира както на тавана, така и на стената, което ви дава свободата да я впишете в помещението според собствените си нужди и предпочитания. Със степен на защита IP44 Tarja е подходяща за монтаж и във влажни помещения. Източникът на светлина е вграден светодиод от външната страна на лампата. Тъй като светодиодната светлина обикновено е доста ярка поради ефективното преобразуване на енергията, източникът на светлина е защитен от сатенено бял акрилен капак, чиято матова повърхност изглажда светлината за приятен, равномерен вид.

Вижте красивата лампа и в двете версии тук!