Внесете собствена индивидуалност и стил в интериора си с цветните флуоресцентни лампи Neon Tube

11 юли 2024
Внесете собствена индивидуалност и стил в интериора си с цветните флуоресцентни лампи Neon Tube
Цветните лампи от серията Neon Tube на датската дизайнерска марка HAY придават допълнителен колорит на вашия интериор с цветния си и празничен дизайн, който предлага гъвкаво акцентно осветление и висока степен на атмосфера. Базирани на познатата ни флуоресцентна тръба, лампите имат проста и последователна дизайнерска концепция - от простото тръбно тяло на лампата до блестящите неонови цветове, които имитират флуоресцентната светлина на флуоресцентната тръба. Източникът на светлина обаче се състои от вграден светодиоден модул, който излъчва светлинна ивица по протежение на цялото тяло на лампата, за да подчертае тънката форма, когато лампата е включена. Това става чрез бутон, прикрепен директно към кабела. Лампата е оцветена от цветната повърхност и свети в брилянтен цвят, който веднага привлича погледа.

Възможностите за аранжиране на лампата са безкрайни. Чрез кабела в единия край можете да окачите лампата на стената или на тавана. Можете също така да я оставите изправена на пода или да я поставите под леглото или дивана за модерна светлина, която се разпространява по пода. Така или иначе, получавате атрактивна акцентна лампа с модернистичен привкус, която може да се интегрира както в цветни интериори, така и в неутрални стилове, където създава контраст и се превръща в привличащ вниманието изразителен елемент.

Тъй като Neon Tube се предлага в множество красиви, поразителни цветове, можете също така да ги комбинирате, за да създадете индивидуални сценарии за осветление, модели или дори изображения с красивите, тънки неонови светлини. Всеки от красивите цветови варианти се предлага в два различни размера.

Вижте ги всички тук