Сега артистичните лампи на Tom Dixon се предлагат в нови безжични версии - Bell, Melt и Stone преносими настолни лампи!

8 юли 2024
Сега артистичните лампи на Tom Dixon се предлагат в нови безжични версии - Bell, Melt и Stone преносими настолни лампи!
Том Диксън е световноизвестен интериорен дизайнер, известен със своите изключителни лампи с уникално изражение и специално артистично докосване. Ето защо сме много развълнувани да представим красивите произведения на изкуството на Диксън в нови преносими версии, които допринасят за практично и гъвкаво решение за осветление в ежедневието, като същевременно изразяват същата творческа динамика, която се наблюдава във всички лампи от съответните серии. С Bell, Melt и Stone като преносими настолни лампи получавате практично произведение на декоративното изкуство, на което можете да се наслаждавате както на закрито, така и на открито.

И трите настолни лампи се предлагат в безжичен дизайн с включено зарядно устройство, което може да зареди отново вградения LED светлинен източник, за да свети в продължение на 9-10 часа след пълно зареждане. Източникът на светлина е екраниран, за да осигури мека и незаслепяваща светлина, която се излъчва прекрасно от трите красиви дизайна, които образуват произведение на изкуството както при включване, така и при изключване.

Настолните лампи са част от сериите Melt, Bell и Stone, които включват различни видове лампи с един и същ красив дизайн. Поради това е лесно да се комбинират лампите във всяка серия, за да се създаде цялостна и изключителна концепция за осветление.

Вижте красивите преносими лампи тук