Испански дизайн от световна класа: приветстваме многото красиви творения на Aromas del Campo!

27 юни 2024
Испански дизайн от световна класа: приветстваме многото красиви творения на Aromas del Campo!
В магазина се появи нова свежа марка с творчески подход към дизайна: Аромати дел Кампо от Валенсия. Историята на компанията датира от 1986 г., когато основателите се специализират в производството на потпури и други ароматни продукти, които дават на компанията името, което тя носи и до днес. След няколко години фирмата започва да произвежда стъклени настолни лампи със сушени цветя, които се превръщат в трамплин за истинско приключение в омагьосващия свят на дизайнерските лампи. Aromas del Campo се фокусира върху функционални и технологично ефективни дизайни на достъпна цена, като често във функционалността на лампите е включено и затъмняване. Основните материали, използвани в проектите на марката, са стъкло и метал в красив съюз, който води до елегантни и непреходни дизайни. В някои от творенията на марката обаче присъстват и дърво, каменни изделия и мрамор.

Лампите на Aromas del Campo се отличават с особено изящество, което отчасти се дължи на класическите елементи на дизайна, като абажури от текстилно или опалово стъкло, проста геометрия, кръгли форми и красиви повторения на един и същ елемент на дизайна в една и съща лампа, което спомага за цялостното изразяване на всяка лампа. Някои от лампите са част от по-големи колекции, като например сериите Abbacus и Elma, и поради това се предлагат в няколко версии, цветови варианти и видове лампи. Стилът често е прост по отношение на формата, цвета и състава на материалите, като клони към вечен израз с лека минималистична нотка. Едно от основните имена на марката е дизайнерът на осветителни тела Пепе Форнас, който стои зад много от творенията на Aromas del Campo. Можете да видите всички красиви лампи на Fornas Право тук.

Aromas del Campo предлага прекрасен букет от стилни дизайни с изключителен външен вид на цена, която всеки може да си позволи. Пълната гама лампи от Aromas del Campo можете да намерите тук.