Възхитително съчетание на скандинавски дизайн с класически нотки - добре дошли в Bloomingville в магазина!

24 юни 2024
Възхитително съчетание на скандинавски дизайн с класически нотки - добре дошли в Bloomingville в магазина!
Имаме удоволствието да добавим многото красиви модели лампи на датската фирма Bloomingville в нашия уеб магазин. Привличащите вниманието лампи и аксесоари за дома на дизайнерската марка са намерили място в много домове през годините, тъй като стават все по-популярни. Създадена през 2000 г., компанията Bloomingville се ръководи от силното си увлечение по скандинавския дизайн и начин на живот, което се изразява в колекция след колекция от елегантни дизайни.

Съвременен, скандинавски дизайн с класически привкус


Дизайнът на Bloomingville веднага се разпознава по успешното съчетание на модерен скандинавски стил, детайлни силуети и минималистични форми с класически линии, вечни цветови комбинации и елегантен замах, който характеризира традиционното дизайнерско майсторство в красивия свят на дизайна на лампи. В същото време марката предлага и много вдъхновени от бохемския стил дизайни, включително много плетени лампи, изпълнени в по-спокоен, естествен стил, който помага да се придаде на дневната повече уют.

Вдъхновяващи допълнения към старите фаворити


Когато през 2014 г. Bloomingville беше придобита от Regent Holding, марката се разшири и създаде много нови възможности за допълнения към репертоара си от стилни дизайни. Сега Bloomingville се превърна в къща с множество марки, включително и с колекцията Creative Collection, която беше лансирана през 2018 г. Тази нова линия се фокусира върху изобретателни и иновативни дизайни, които придават творчески характер на конвенционалните стайни лампи. С толкова много възможности Bloomingville предлага дизайни за всеки вкус и всеки интериор.

Прегледайте пълната ни гама лампи Bloomingville тук