Стилно осветление във всеки ъгъл с полилея Atom от Halo Design

20 юни 2024
Стилно осветление във всеки ъгъл с полилея Atom от Halo Design
Ако търсите ефективен модел за осветление, който да прогони сенките от ъглите, за предпочитане с модерен, стилен и практичен дизайн, който е едновременно гъвкав и функционален, сте попаднали на правилното място: Красивата серия Atom на датската дизайнерска марка Halo Design предлага изживяване, което е извън рамките на обичайното. Серията се състои от полилеи с нетрадиционен дизайн, които вдъхват свеж полъх в интериора. Вдъхновението за името на серията осветителни тела бързо се разкрива от гениалната композиция от сферични стъклени абажури върху тънка метална рамка, благодарение на която цялостната конструкция наподобява молекула. Множеството светлинни източници осигуряват далечна светлина върху голяма площ, а интригуващата структура ви насърчава да поставите лампата в центъра на стаята, позволявайки на красивия светлинен ефект и дизайн да се проявят.

Полилеят Atom се предлага в няколко различни форми, размери и цветови варианти с 6-8 светлинни източника. Можете да избирате между различни рамки в матово черно или лъскаво месингово злато и абажури с кехлибарен златен тон за топло излъчване на осветлението, димно сиви абажури за по-разсеяна светлина и опалово бели абажури за меко, равномерно и незаслепяващо осветление.

Вижте всички полилеи Atom тук

Серията Atom се състои не само от полилеи, но е част от по-голяма серия осветителни тела, която включва също така подови, стенни, настолни и таванни лампи със същия дизайн и с подходяща цветова гама, което прави лампите лесни за комбиниране по различни начини. Цялата серия Atom можете да намерите тук