Luumr пристигна в магазина - създайте умен дом!

22 юни 2024
Luumr пристигна в магазина - създайте умен дом!
Представяме изключителен нов продукт! Сега можете да превърнете дома си в светъл рай с най-новото ни попълнение в гамата - Luumr! Luumr е нещо повече от крушки - това е иновация в областта на интелигентното осветление, която ще преобрази заобикалящата ви среда по начин, който никога не сте предполагали, че е възможен.

С крушките Luumr не просто получавате светлина - вие получавате изцяло ново изживяване, свързано с контрола и персонализирането на осветлението в дома ви, така че да отговаря напълно на вашите нужди. Можете лесно да свържете крушките към вашата Wi-Fi мрежа и да ги управлявате директно от вашия смартфон или таблет с помощта на интуитивното приложение Luumr. С едно докосване можете да променяте цветовете на светлината, да регулирате яркостта, да планирате осветлението и много, много други неща - всичко това според вашите нужди и от удобството на вашия диван или дори когато сте далеч от дома.

Но това не спира дотук! Крушките Luumr са съвместими и с други интелигентни приложения, така че можете да създадете напълно интегриран и интелигентен дом. А с приложението Luumr можете лесно да управлявате и контролирате всичките си интелигентни устройства, включително завеси или отопление, от едно централно място, което прави лесно и удобно създаването на перфектната атмосфера в дома ви. Можете да прочетете много повече за това как да използвате приложението Luumr тук.

Така че защо да чакате? Пригответе се да изживеете бъдещето на осветлението с Luumr и позволете на дома си да заблести със светлина и иновации както никога досега. Добре дошли в света на светлинните възможности!

Намерете всички интелигентни крушки от Luumr тук