Louis Poulsen празнува 150-годишнината с уникална специална колекция!

8 март 2024
Louis Poulsen празнува 150-годишнината с уникална специална колекция!
С удоволствие обявяваме най-новите ексклузивни попълнения към впечатляващата колекция от уникални дизайнерски икони на Louis Poulsen. По случай 150-годишнината на дизайнерската къща те пуснаха на пазара четири нови специални издания на световноизвестни класики от своя асортимент.

Юбилейната колекция включва висулката PH Artichoke в размери Ø480 и Ø600 и PH 5 pendant от Poul Henningsen и Мини настолна лампа AJ от Arne Jacobsen.

Всички юбилейни версии се предлагат в зашеметяващата цветова комбинация Matt White/Pale Rose, която прекрасно се допълва от уникалните детайли от полиран месинг, които с течение на времето ще придобият красива патина, придаваща на лампите уникален характер. Освен това топлите метални тонове придават на домашния ви интериор прекрасен винтидж привкус, който също така увеличава естетическата стойност на лампите във вашия интериорен дизайн.

Матово бяло добавя нотка свежест и светлина в стаята, а бледо розово нежно я обгръща с деликатния си и успокояващ нюанс. Хармонията между нюансите създава смислово измерение на помещението, както и фина елегантност и топло усещане, което приканва към релаксация и благополучие. Matt White и Pale Rose са нещо повече от цветове, те са израз на стил и характер, които придават на дома ви непреходен и изтънчен вид.

Ако искате една от ексклузивните юбилейни лампи, не чакайте твърде дълго - те са налични само през 2024 г. и се предлагат в ограничена партида. Артишокът PH се предлага само в 300 броя в двата размера с индивидуален номер, гравиран на 5-тото листо заедно с уникалното лого на годишнината.

Украсете дома си с уникална датска дизайнерска икона с добра история в изискана изработка!

Вижте още уникални лампи от Louis Poulsen тук