Новите колекции безжично осветление от LOOM Design осигуряват повече гъвкавост и самостоятелност при осветлението

11 март 2024
Новите колекции безжично осветление от LOOM Design осигуряват повече гъвкавост и самостоятелност при осветлението
Стилна простота и функционален дизайн са характерни за всички творения на LOOM Design, марка, собственост на Lampefeber, която повече от 30 години внася и продава дизайнерски лампи в цяла Скандинавия - както на частни, така и на търговски клиенти. Ярък пример за опита на LOOM Design в съчетаването на простотата на формата с гъвкавостта на функцията могат да се видят в двете нови колекции осветителни тела: Sia и Modi Micro Portable Table Lamp. И двете колекции са проектирани по безжичен път и са оборудвани с вграден LED източник на светлина и акумулаторна батерия, така че не са ограничени до една стая, а могат да бъдат пренесени, за да се ползват навсякъде в къщата или взети на път. И Sia, и Modi се отличават с красива простота в дизайна: и двете са с минималистичен дизайн и се предлагат в изтънчена цветова гама, което ги прави лесни за вписване в различни интериори. И двете лампи имат и вградена функция за димиране, която ви позволява да регулирате и персонализирате яркостта, така че могат да осигурят подходящо осветление за широк спектър от различни цели и поводи по всяко време на деня и нощта.

Прожекторите Sia click могат да се комбинират с няколко различни вида основи, за да създадете собствено осветление за маса, под или стена. Прожекторът се свързва с основата чрез магнетизъм, което улеснява закрепването и свалянето му. Прожекторите и различните основи се съчетават по цвят и стил. Това е идеалната основа за гъвкаво и многофункционално осветление във вашия интериорен дизайн. Вижте цялата гама Sia тук.

Modi може да се похвали с изумително висок клас на защита (IP65), което го прави подходящ за използване на открито. Лампата може да се зарежда както чрез USB гнездо, така и чрез зарядна станция, която ви позволява да зареждате няколко лампи едновременно. Зарядните устройства се продават отделно. Вижте цялата гама и резервните части тук.