Внесете светлина и радост в детската стая с новите сладки лампи с животни от сериите First Light и Bundle of Light на Mr.

4 март 2024
Внесете светлина и радост в детската стая с новите сладки лампи с животни от сериите First Light и Bundle of Light на Mr.
Серията настолни лампи First Light и Bundle of Light на холандския производител Mr.Maria е очарователна серия колекционерски предмети, която се характеризира с последователна дизайнерска концепция: всички лампи са оформени като сладки животни, които биха могли да бъдат извадени от книжка с картинки. Лампите са специално проектирани за детската стая, но лесно могат да намерят място и във всекидневната и в дома на всеки колекционер, който обича дизайна. Сега към двете серии са добавени още по-очарователни лампи, включително лампа със слон и маймуна, както и три различни лампи с динозаври в серията First Light.

Всяка лампа се характеризира с компактна форма от мек, не съдържащ Бисфенол А (BPA), устойчив на деца силикон, който добавя приятен тактилен елемент към дизайна и същевременно предпазва лампите от повреда, ако паднат на пода. Отличителните детайли, които разкриват индивидуалността на всяка лампа, са оформени в цялостната форма и убеждават със своите семпли, но внимателно подбрани детайли.

Bundle of Light има LED източник на светлина, захранван с батерии, който, след като бъде активиран, се изключва след 15 минути, което прави тази лампа идеална за детската стая вечер. Вижте цялата серия Bundle of Light тук.

First Light също се захранва с батерии, но може да се зарежда чрез включения в комплекта USB-C конектор. Интензитетът на светлината може да се регулира в шест настройки, в зависимост от това колко ярка искате да бъде светлината. В зависимост от избраната настройка светлината може да свети от 8 до 120 часа между зарежданията. Цялата серия First Light можете да намерите Вижте цялата колекция First Light тук.