Три красиви ратанови висулки Jamilla от Bloomingville

29 февруари 2024
Три красиви ратанови висулки Jamilla от Bloomingville
Новата серия висулки Jamilla притежава всички характеристики на истински качествен дизайн. Серията се състои от три висулки, всяка със свой индивидуален дизайн, но всички с еднакъв красив естествен дизайн. Абажурът е изработен от ратан, който е познат най-вече от градинските мебели, кошници, столове и др. И тук дизайнерската марка Bloomingville, както винаги, е подходила творчески към интериорния дизайн и е пренесла красивия материал в средата на лампата. Ето защо можете да комбинирате висящата лампа Jamilla с други мебели или декоративни елементи от ратан, за да създадете красива концепция за органичен дизайн във вашия интериор.

Органичност е ключовата дума, когато става въпрос за създаване на уютна и комфортна атмосфера във всекидневната, която ви кара да се чувствате като у дома си. Естественият материал и плетената структура на абажурите от ратан допринасят за спокойната атмосфера, а топлата кафява повърхност прави лампата лесна за вписване в различни концепции за интериорен дизайн и стил. Лампата обаче е особено идеална за интериори, вдъхновени от бохемски стил, с предпочитания към естествените материали.

Пенделът се предлага в три различни размера. Всеки вариант има индивидуална форма, но всички абажури се характеризират с меки извивки и обемни форми. Абажурът е отворен в долната си част, така че светлината може да прониква в директна светлина. В същото време светлината може да излиза и през плетената структура, осигурявайки непряко осветление от всички страни. Тази комбинация от директна и индиректна светлина прави Jamilla подходящ за поставяне над маси и като подсветка в помещението. Благодарение на мекото и приятно качество на светлината, Jamilla може да се използва в ъгъла на дневната, зимната градина и спалнята.

Цялата серия Jamilla можете да намерите тук