Подобрете интериора си с красиви модели от серията "Strand" на Muuto - сега като настолна лампа!

26 февруари 2024
Подобрете интериора си с красиви модели от серията "Strand" на Muuto - сега като настолна лампа!
Висящите лампи от колекцията Strand балансират перфектната хармония между лекота и тегло. Грациозният, плаващ вид, който придава на лампите уникален вид - постигнат чрез красивата бяла повърхност, обемния дизайн и невидимите висящи кабели - е елегантно компенсиран от тяхната структура, наподобяваща колона. Сега обаче естетическият пендел се предлага и като настолна лампа със същия красив дизайн.

Ръководителят на това красиво творение, дизайнерът Бенджамин Хуберт, съзнателно е включил в дизайна на лампата асоциации с облаците в небето. Тънката и издръжлива хартия, от която е направен абажурът, е опъната плътно върху стоманена рамка с тънки подпори, създавайки сложна и обмислена структура, която обгръща източника на светлина и същевременно действа като разсейвател. Прозрачният вид позволява на светлината да прониква ефективно през материала на абажура, като я филтрира за топъл, приятен и най-вече равномерен вид. "Настолната лампа Strand е наистина осезаем и функционален източник на светлина с меко осветление по цялото си тяло, обогатяващ всяко пространство с апетитно, скулптурно качество".

Функционалността на лампата се изразява не само в нейното универсално качество на светлината, което подхожда на почти всяко помещение, но и в интегрираната функция за димиране, която ви позволява да регулирате яркостта според вашите нужди и предпочитания, осигурявайки подходящо осветление за всеки случай.

Настолната лампа Strand се предлага и като висулка в няколко различни варианта. Красивият баланс между лекота и тежест, структурата, изборът на материали, цветът и цялата дизайнерска концепция се повтарят във всички осветителни тела от серията, така че те лесно могат да се комбинират за стилно и последователно изразяване на осветлението в помещението.

Прегледайте настолната лампа и останалата част от красивата колекция точно тук.