Вдъхновяващи снимки на настолни лампи от нашите клиентиНамерете вдъхновение за следващата си настолна лампа ТУК

Искате вдъхновение за следващата си настолна лампа? Тази страница е посветена на снимки, направени в домове, а не в студия. Всяка снимка е направена от един от нашите клиенти, който е решил да сподели снимка на последната си покупка на лампа, както стои в дома му.
FollowMe на Trine

FollowMe на Trine

Малката преносима настолна лампа "Следвай ме" се превърна в отличителен белег на много домове. В случая на Трине тя идеално подхожда на нейния апартамент, който излъчва модерен минимализъм и чар. Абажурът от матовобял поликарбонат може да се накланя, така че светлината винаги да е насочена в правилната посока. Дръжката е изработена от дъб, който зашеметяващо подхожда на хладния бял абажур и елегантния месингов ключ. Follow Me е лека и стилна настолна лампа с различни приложения благодарение на невероятната си гъвкавост. Минималистичната и стилна лампа Follow Me е много популярна, защото може да се използва по много начини. Вземете я на плажа, на терасата, в къмпинга или вътре, ако имате нужда от нощна лампа на бюфета или просто от декоративен елемент, който да обединява интериора ви, както прави в Trine's.

Вградената батерия се зарежда лесно с помощта на включения в комплекта USB кабел или трансформатора за 230 V. Лампата свети до пет часа на най-високата настройка, докато по-уютната яркост издържа до 20 часа. Follow Me има вградена LED светлина, която може да се затъмнява, за да създаде уют или просто да ви осигури повече часове светлина.

Снимките са от нашата клиентка в Instagram Трине Шмидт. Намерете още красиви и вдъхновяващи снимки на интериорния дизайн в нейния профил @homehappydk.
Вдъхновение от Норвегия - настолна лампа за мляко

Вдъхновение от Норвегия - настолна лампа за мляко

Лена от Норвегия е друг клиент, който е споделил няколко зашеметяващи вдъхновяващи снимки в Instagram. Една от тях е от нейната всекидневна, където тя е поставила Милк настолна лампа с черни крака на бюфета си. Популярната лампа, която е вдъхновена и кръстена на млечната табуретка, е проектирана от датското дуо Kasper Rønn & Jonas Bjerre-Poulsen, известни още като Norm.Architects. Лена има зашеметяващ черно-бял стил, а страницата ѝ в Instagram е чудесен източник на вдъхновение.

Намерете още вдъхновяващи снимки на интериорния дизайн в нейния Instagram @lenaskru.Настолна лампа в саксия с цветя на Kristina - меко зелено

Настолна лампа в саксия с цветя на Kristina - меко зелено

Подобно на Lampemesteren, Кристина харесва настолната лампа с цветарник. Тя дори я има в една от версиите, които ние обичаме най-много! Зеленият нюанс е внимателно подбран от Lampemesteren въз основа на настоящите тенденции, в които властват приглушените естествени цветове. В сътрудничество с &Tradition създадохме лампата Flowerpot в меко зелено като настолна лампа и висулка. Предлага се само в Lampemesteren.

Първоначално лампата е проектирана от Вернер Пантон през 1969 г. и се е превърнала в класика в дизайна. Отличителният абажур е съставен от две полусфери, които осигуряват комфортна светлина без отблясъци. Перфектна е за обливане на скрина, нощното шкафче или перваза на прозореца в уютно сияние.

Намерете настолната лампа Flowerpot тук
Нашата гама от настолни лампи можете да намерите тук