Marset Настолни лампи

Настолните лампи на Marset са нещо повече от настолни лампи. Те са всички аспекти на светлината, в различните й абажури и ефекти, и създават настроение с характер и подобряват качеството на живот на клиента.

Marset е избрала да посвети всичките си усилия на създаването на първокласен дизайн и да помогне да се гарантира, че всички продукти, които напускат фабриката, са безупречни и с еднакво високо качество. Когато купувате Marset, това е пътуване, при което сетивата се стимулират и разпалват от иновативни и интелигентни лампи.

Лампите на Marset са изискани и модерни, а благодарение на креативността и използването на вълнуващи технически решения продуктите могат да се използват в различни контексти и ситуации. Това постоянно търсене на нови посоки, съчетано с тяхното любопитство и далновидност, спомага за създаването на широка, популярна и не на последно място призната колекция от осветителни тела.

Всички настолни лампи се доставят с включени електрически крушки. Безплатна доставка в рамките на ЕС при поръчки на стойност 99 евро или повече!
Покажи 36 от 46 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!