HAY Настолни лампи

От основаването на датската компания HAY през 2002 г. тя е известна със своите модерни дизайнерски мебели с изтънчен и индустриален вид. Когато става въпрос за аксесоари и особено за осветление, модерният и скандинавски начин на живот проличава. С лампата HAY имате възможност да добавите личен щрих в интериора си, с приветлива светлина с фантастичен дизайн. В сътрудничество с различни дизайнери HAY създаде лампи, които се фокусират върху модерните тенденции и избора на цветове. Въпреки различията в изразяването на различните дизайнери, те поддържат скандинавския стил с естетичен дизайн и се фокусират върху иновациите в избора на материали и техниките при производството.

От настолните лампи на HAY трябва да се обърне особено внимание на Noc wall/table lamp, която има практична функция на скоба, така че лесно може да се постави на ръба на маса, рафт, нощно шкафче или перваз на прозорец - само въображението определя границите. Лампа за компютър To Go е преносима настолна лампа, която може да се пренася из дома, в зависимост от това къде имате нужда от уютна светлина. Лампата е със здрава конструкция. Източникът на светлина свети през простия абажур на лампата с приятна светлина надолу.  Лампата PC To Go е идеална за осветление на маси в домашни условия, както и в кафенета, ресторанти и други обществени места.
Matin Настолна Лампа S White/Mirror - HAY
RRP BGN 432,00
В наличност сега
Apollo Portable Настолна Лампа - HAY
RRP BGN 453,00
В наличност сега
PC Настолна Лампа S Алуминий - HAY
RRP BGN 504,00
Очаква се в: 3 - 5 дни
PC Portable Настолна Лампа Cool Сив - HAY
RRP BGN 201,00
В наличност сега
PC Portable Настолна Лампа Olive - HAY
RRP BGN 201,00
В наличност сега
Хартия Cube Настолна Лампа - HAY
RRP BGN 189,00
В наличност сега
Apex Desk Clip Lamp Iron Black - HAY
RRP BGN 176,00
В наличност сега
Anagram Настолна Лампа Iron Черно - HAY
RRP BGN 541,00
В наличност сега
Slant Настолна Лампа Soft Черно - HAY
RRP BGN 604,00
В наличност сега
PC Настолна Лампа L Алуминий - HAY
RRP BGN 680,00
Очаква се в: 3 - 5 дни
Покажи 36 от 104 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!