Колекцията AJ в нови цветове!НОВИ ЦВЕТОВЕ ЗА КОЛЕКЦИЯТА AJ
Ние обичаме лампите AJ и ако и вие ги обичате, то сме сигурни, че ще се зарадвате на тези прекрасни нови продукти! Освен черно, бяло и светло петролено, новата колекция включва тъмнозелено, охрено жълто, ръждиво червено, среднощно синьо, патладжан и два нюанса на сивото. Цветовете се връзват прекрасно с вселената на Арне Якобсен и са внимателно подбрани, за да подчертаят същността на лампата AJ.
<hr><font size="+2">Може би е време да бъдем смели?</font>


Може би е време да бъдем смели?

Колекцията AJ е истинска класика в дизайна и сме изключително развълнувани, че колекцията се разраства и включва редица нови красиви цветове!

Избирането на фаворит може да е трудно, но ако обичате скандинавския стил, Стена в черно може да е очевидният избор за вас. Но може би е време да бъдете смели и да изберете малко по-цветен вариант? С последните допълнения към колекцията AJ никога не е имало по-добър момент да опитате нещо ново.
<hr><font size="+2">Внесете малко светлина в живота си с новите лампи AJ</font>


Внесете малко светлина в живота си с новите лампи AJ

Ако трябва да се осмелите да изберете един или два цвята, среднощно синьо или патладжан могат да бъдат добро начало, тъй като тези два цвята са дълбоки и спокойни и се съчетават добре със сивите нюанси. Тъмносините и петролните модели са били - и продължават да бъдат - много популярни заради приглушения си характер, който допринася за усещането за спокойствие и баланс. Това е чудесен начин да добавите малко цвят и топлина към интериора си, ако не се чувствате прекалено цветни.

Ако искате да преобразите дома си, има много малки неща, които можете да направите, за да промените изражението на декора. Боядисването на една стена в спалнята, кухнята или всекидневната е популярно решение, а сивите нюанси са особено популярни. Ако искате нещо по-различно и ново, препоръчваме ви тъмносиньо или патладжан и лампа AJ в тон с тях, и точно така декорът ви е съвсем нов.
<hr><font size="+2">Освети живота си с цветен калейдоскоп!</font>


Освети живота си с цветен калейдоскоп!

Наред с лампите AJ в патладжан, среднощно синьо, светло и тъмно сиво, марката пусна на пазара и по-привлекателните цветове охрено жълто, ръждиво червено, светло петролено и тъмно зелено. Новите цветове са тясно свързани със собствената вселена на Арне Якобсен и са подбрани въз основа на това кои цветове най-добре подчертават същността на лампата AJ.

Така че изпълнете живота си с цветове, предизвикайте сетивата си и внесете живот и динамика в интериора си с привличащи вниманието нюанси като Ochre Yellow и Rust Red. Те гарантирано ще бъдат необикновено допълнение към неутрални и минималистични домове, които се нуждаят от последния щрих.

Зашеметяващите петролни абажури се съчетават забележително добре със зелени нюанси и обратно, така че лампите Dark Green и Light Petroleum AJ са перфектни заедно, като привличат вниманието в бели или неутрални интериори и осигуряват зашеметяващ естетически контраст.
<hr><font size="+2">Спасете си огледало с лампите AJ от полирана стомана</font>


Спасете си огледало с лампите AJ от полирана стомана

Вземете оригинална лампа AJ от стомана с полирано покритие. В истинския стил на Арне Якобсен тя отразява заобикалящата я среда и подчертава простия и отличителен вид, характерен за дизайна AJ, като същевременно осигурява отлична светлина. Уникалната полирана стомана също придава на лампите модерен и ексклузивен вид, който подхожда на всеки стил на обзавеждане и привлича вниманието.

Намерете всички невероятни лампи AJ от полирана стомана тук

Това е една от нашите любими лампи, но има от какво да избираме, което е чудесно, защото всички имаме различни стилове и вкусове.
ОТКРИЙТЕ ПЪЛНАТА ГАМА ЛАМПИ AJ НА ARNE JACOBSEN ТУК