Singles Day в Lampemesteren

Международният ден на самотните на 11/11 е най-големият ден за самообслужване през годината. През 2023 г. Lampemesteren празнува Деня на самотниците с множество великолепни предложения от четвъртък, 11 ноември, до неделя, 14 ноември. И през трите дни ще има вълнуващи предложения - някои от тях са само в ограничен брой, така че не чакайте твърде дълго!


Какво всъщност празнуваме в Деня на самотните?

Първоначално Денят на самотните (или Guanggun Jie, както е известен в Китай) е бил опит да се разчупи еднообразието и самотата на самотата. Поне така разказват четирима студенти от университета в Нанкин през 1993 г. За да разчупят еднообразието, те решили да отпразнуват самотата с ден, изпълнен със забавни дейности с техните приятели.

Определянето на датата 11 ноември за Ден на самотните не е случайно решение. Това е денят в годината с най-голям брой "сингъли" (1): 1-1/1-1.

Традицията бързо се разпространи в други университети в Китай, а по-късно и в други страни по света. През първите няколко години Денят на самотните се възприема като отговор на Деня на влюбените и офертите са предназначени предимно за самотни хора. В днешно време в Деня на самотните може да се предлагат повече или по-малко различни продукти. Точно както на Черния петък.

Независимо дали сте свободни, или не, важно е да не забравяте да се поглезите. Има място за самозадоволяване, а и това е идеалният стимул за зареждане с енергия, преди да навлезем в коледния сезон. Подарете на себе си или на някого, когото обичате, нова лампа. Освен радостта от подаряването, получавате и подарък, който да освети сърцето на дома ви или да създаде уютна атмосфера, без значение дали сте с любимите си хора или се наслаждавате на собствената си компания.