Seletti Подови лампи

Забавната и артистична марка Seletti предлага вълнуващи подови лампи, които гарантирано ще създадат усещане за индивидуалност и ще привлекат вниманието. Чрез комбинацията от предмети от ежедневието и артистично докосване Seletti създава лампи, които добре и наистина се открояват от тълпата.

Вдъхновен от светлините на стадионите, дизайнерът Емануеле Маджини е създал една наистина уникална подова лампа: подова лампа с много лампи. С метално покритие и шест абажура, лампата има индустриален вид и осигурява практична светлина, където и да я поставите в дома си.

Подовата лампа Street е естествено продължение на тяхната закачлива вселена и изглежда почти като извадена направо от старовремски комикс. Вдъхновена от старите улични лампи, лампата има неформално излъчване благодарение на дъгообразната си форма и великолепните си цветове. С височина от 190 см подовата лампа Street може да се използва над маси за хранене или в комбинация с дивана.

Разгледайте пълната гама подови лампи Seletti по-долу.
My Moon Подова Лампа - Seletti
Очаква се в: 10 - 14 дни
Покажи 16 от 16 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!