Rotaliana Подови лампи

Марката Rotaliana е създадена през 1989 г. в Трентино, Италия, и оттогава насам бизнесът процъфтява благодарение на иновативните дизайнери, които поемат рискове. Акцентът е поставен върху красотата и функционалността вместо върху ограниченията, а новите материали и форми са в основата на всеки дизайн. Нестандартното мислене води до продукти, които носят радост на сърцето.

Стандартната лампа String F1 е нещо напълно уникално - лампа с множество възможности за индивидуални настройки и семпъл и класически дизайн. Подовата лампа Capri F 1 със своето гланцово покритие и отличителен външен вид определено заслужава вниманието ви. Drink F1 е семпла и минималистична подова лампа - истинска класика, сигнализираща за изискан вкус.

Италианската марка Rotaliana с привкус на скандинавски дизайн притежава две основни качества: креативност и иновативност, като и двете се основават на голямо техническо ноу-хау относно разработването на лампи. Компанията си сътрудничи с голям брой международни дизайнери с различен опит и гледни точки, сред които Андреа Брази, Федерика Чеваско. Кенго Кума и Буркхард Пантелейт. Великолепният италиански дизайн, иновациите, креативността, красотата и уникалната функционалност са някои от ключовите думи в Rotaliana, а многото им вълнуващи и иновативни лампи са си проправили път към живота на потребители от всички възрасти.

От създаването си досега Rotaliana се ръководи от Стефано Вега, който следи за собствените продукти на компанията, както и за тенденциите в международния дизайн. Той се фокусира върху модерното осветление, "разработено за конкретна цел". За Rotaliana е важно да проектира лампи от красиви материали, както и да гарантира, че продуктите сигнализират за качество и добър вкус.

Колекцията лампи на Rotaliana включва проекти, които се заиграват с архетипния дизайн на лампите в историята, наред с други начини чрез използването на нови материали и производствени решения.
Luxy F1 Подова лампа Alu - Rotaliana
RRP BGN 1 001,00
Изберете вариант за състоянието на склада
Luxy F1 Подова Лампа Черно - Rotaliana
RRP BGN 1 001,00
Изберете вариант за състоянието на склада
Luxy F1 Подова Лампа Бяло - Rotaliana
RRP BGN 1 001,00
Изберете вариант за състоянието на склада
String XL Подова Лампа Черно - Rotaliana
RRP BGN 4 260,00
Изберете вариант за състоянието на склада
String XL Подова Лампа Бяло - Rotaliana
RRP BGN 4 260,00
Изберете вариант за състоянието на склада
Покажи 17 от 17 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!