NORDIC LIVING Настолни лампи

Настолната лампа от Nordic Living е функционална и семпла лампа за вашия дом. Лампите са особено подходящи за използване като работни лампи и са идеални за поставяне на бюрото ви, тъй като можете да регулирате височината и ъгъла на светлината, за да свети в посоката, в която ви е необходимо.

Дизайнерът Джак Якобсен създава емблематичната лампа за архитекти през 1937 г. Тя е наречена JJ Lamp и оттогава са продадени над 25 милиона лампи. Във връзка със стартирането на марката Nordic Living през 2019 г. компанията представи първата си колекция: рестартирана под името Archi.

Настолните лампи Archi T1 и T2 се предлагат с основа, която да поставите на масата, или с практична скоба за маса, така че да можете да монтирате лампата на ръба на масата, рафта или нощното шкафче. Впечатляващата гъвкавост прави лампата идеална за използване като настолна лампа за повдигнати легла, тъй като можете да регулирате светлината в зависимост от това дали леглото е повдигнато или спуснато.
Покажи 26 от 26 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!