Намиране на идеалния сватбен подарък

Необходима ли ви е помощ при намирането на идеалния сватбен подарък? Ние можем да ви помогнем! Предлагаме ви селекция от 13 лампи на различни цени и за много различни приложения.

Лампите са перфектна комбинация от дизайн и функционалност. Те трябва да работят със съществуващата концепция за интериора - дори и да са забележителни елементи - и в същото време да функционират като практично осветление. Подарете на щастливата двойка подарък, който ще издържи години наред и ще изписва усмивки на лицата им всеки ден. Няма съмнение, че новата лампа ще бъде щастлив спомен от големия им ден!

Но коя лампа да изберете? Трябва ли това да бъде вечна класика, която те ще ценят цял живот? Или модерна лампа, която да отразява съвременния им вкус? Или пък нещо лично, което ще покаже, че наистина ги познавате и разбирате? Каквато и форма и цвят да изберете, можете да сте сигурни, че една от тези 13 лампи ще бъде прекрасен спомен за новия им съвместен живот.Този наръчник ще ви помогне да откриете коя точно лампа ще подхожда на двойката, която празнувате!

Икони с нов дизайн:

Бракът е инвестиция в бъдещето - направете им подарък, който е също толкова перспективен. Нова дизайнерска икона! Те вече са любими на мнозина и сме сигурни, че младоженците ще ги обикнат също толкова.
Настолна лампа Gräshoppa - GUBI

Експресивен и игрив дизайн, създаден през 1947 г. от Грета М. Гросман. Тази лампа е идеално функционално и естетическо осветление за бюро. Работят ли младоженците от вкъщи или имат хоби, което изисква бюро с отлична работна светлина? Подарете им тази модерна класика, която ще създаде подходящата работна среда. Тя е колкото декоративна, толкова и функционална и демонстрира признателност към качеството и дизайна.
Караваджо висулка - Светлинни години

Висулките Caravaggio от Lightyears са създадени от датската дизайнерка Сесилия Манц. Простата красота и минималистичният външен вид им помогнаха да придобият статут на класика за нула време. Помогнете на новата двойка да създаде комфортна и уютна атмосфера около масата за хранене с един от тези висулки от Lightyears. Прекрасното им осветление ще освети много вкусни вечери.

Цветно:

Мислите за нетрадиционен подарък, който наистина ще покаже на щастливата двойка, че ги познавате добре? Тогава изберете една от нашите многобройни цветни и причудливи лампи. Изберете цвета, който им подхожда идеално, и им подарете цветен спомен, който ще остане за цял живот.
Цветно гърне VP1 - традиция

Цветни и малко ретро са младоженците? С висулката Flowerpot от &tradition можете да им подарите лампа в точния цвят, който да подхожда на интериора им, вдъхновен от ретро стила. Всички обичат Flowerpot, а изборът на такъв в любимия цвят на щастливата двойка прави подаръка още по-личен и внимателен.
Висулка E27 - Muuto

Тази семпла и цветна висулка от Muuto може да се използва самостоятелно или да се окачи в двойка или клъстер. Както и да ги използва новата двойка, те ще придадат на всеки дом щипка творчески дух. Изберете E27 в цвят, който двойката обича, и той ще бъде скъпоценен спомен за специалния ден.

Скулптура:

За много от нас стилът е най-важният фактор при декорирането. Покажете на младоженците, че изкуството и функцията се съчетават перфектно в една от тези прекрасни лампи. И двете са скулптурни, нещо красиво, което ще гледате дълги години. (Освен един на друг, разбира се!)


Най-добрият сватбен подарък! Подарете на младоженците този фантастичен полилей от Flos - модерна класика и скулптура сама по себе си. Лампата е създадена от италианския дизайнер Джино Сарфати и италианското наследство е ясно видимо. Тя е едновременно елегантна и категорична - подарък, който ще привлече вниманието и ще разпръсне майсторско осветление в хола на двойката или над масата им за хранене.


Тази скулптурна настолна лампа от Menu е изработена от модерни материали като бетон и мрамор. Дали младоженците са стилни любители на скандинавския дизайн? Датската марка Menu е гаранция и за двете качества. С настолната лампа JWDA ще подарите подарък, който ще има блестящ принос към модерния интериор на щастливата двойка.

Експериментално:

Дали младоженците вече имат дом, пълен с класически дизайнерски решения? Тогава им подарете нещо съвсем ново и различно! Те ще се зарадват на лампа, създадена на експериментален дизайнерски език в контраст с по-традиционната класика - тя ще придаде на дома им вълнуващ и модерен привкус.
Настолна лампа Kizu - нови произведения

В настолната лампа Kizu са съпоставени две геометрични форми. Традиционният абажур, насочен надолу, е обърнат наопаки, което придава на лампата експериментален и отличителен вид. Тя е идеален сватбен подарък, тъй като ще привлича вниманието на двойката всеки път, когато я видят, и ще им напомня за техния специален ден.
Подова лампа от дърво Oslo - Northern

Подовата лампа Oslo Wood на Northern е вдъхновена от светлините на големия град, светлината, филтрирана през сградите и откритите пространства, стълбовете и дърветата. Лампата излъчва мека и разсеяна светлина с ясно изразено градско усещане. Ако младоженците обичат пулса на града, тази подова лампа ще бъде просто идеална за тях.

Уникално:

Можете да прекарате цяла вечност в търсене на напълно уникален сватбен подарък. В края на краищата, какво ще подарите на двойка, която има всичко? Защо не наистина специална лампа? Лампите разпръскват светлина и щастие, а нито едно от двете не е достатъчно.
Кнект в матово черно - конфекция

Харесват ли младоженците ръчно изработените изделия и рустикалния стил на интериорния дизайн? Лампата Knekt - налична във варианти за маса и за под - може да бъде отличен избор, който ще пасне идеално на техния стил. Тя е изработена от висококачествени материали в най-добрите занаятчийски традиции. Лампите от Konsthantverk гарантирано ще добавят нещо уникално към всеки дом.
Стенна лампа Mantis - Schottlander

Лампите Mantis са създадени от германско-британския дизайнер Бернхард Шотландер през 1952 г. Със своето необичайно, почти плаващо усещане днес те са по-модерни, отколкото някога са били. В тях има и нещо закачливо - днес наистина няма други лампи, които да са като Mantis. Те биха били идеален подарък за двойка, която винаги е в търсене на отличителното и необичайното.

Индустриални:

Харесват ли младоженците сурови материали като бетон и месинг? Или дори хром? Покажете им, че познавате вкуса им, и им подарете индустриална лампа. Те са по-популярни от всякога и със сигурност ще направят щастливата двойка още по-щастлива!
Стенна лампа BL6 на Bestlite - GUBI

Лампите от серията Bestlite на GUBI са създадени от британския индустриален дизайнер Робърт Дъдли Бест през 1930 г. С изчистените си линии влиянието на Баухаус върху дизайнерския език на Бест е несъмнено - той прегръща акцента върху функционалността от периода на Баухаус. Стенната лампа Bestlite е функционално и в същото време изключително елегантно осветително тяло, лампа, която ще развълнува двойка съвременни младоженци.
Настолна лампа Kaiser Idell - Fritz Hansen

Истинска индустриална икона! Създадена от дизайнера на Баухаус Кристиан Дел през 1936 г., тя е изключително популярен пример за стила още от първата си поява. Нейната функционалност и хромирани детайли са отзвук от индустриализацията и урбанизацията в началото на XX век. Подарете го на двойката, която споделя страстта си към историята на архитектурата и дизайна.

На открито:

Ако щастливата двойка току-що е закупила нов дом или е в процес на създаване на градина, външните лампи ще бъдат наистина внимателен подарък. Външното осветление е задължително в градината или покрай алеята, като спомага за създаването на приветлива атмосфера около новия дом на младоженците.
Куб лампи за открито - LIGHT-POINT

Тези малки квадратни лампи традиционно се използват навън, но биха работили също толкова добре и на закрито - например в коридора. Подарете на новата двойка няколко лампи Cube и ги оставете да изследват всички възможни начини за използването им. Перфектен и много полезен подарък, който ще ви радва дълги години.