Marset Подови лампи

Подовите лампи на Marset са нещо повече от лампи. Те са всеки аспект на светлината във всичките й различни нюанси и ефекти. Те създават атмосфера и настроение и подобряват качеството на живота ви.

Marset са избрали да посветят усилията си на създаването на първокласен дизайн и да гарантират, че всеки продукт, който напуска фабриката им, е без недостатъци и със същото високо качество. Когато купувате Marset, вие се отправяте на пътешествие, в което сетивата ви ще бъдат стимулирани и засилени от иновативни и интелигентни лампи.

Лампите на Marset са изтънчени и модерни и благодарение на креативните си и вълнуващи технически решения работят добре в огромен брой различни ситуации. Непрекъснатото търсене на нови посоки, съчетано с любопитството и далновидността на екипа на Marset, им помага в създаването на тази популярна и призната от критиката колекция осветителни тела.

Всички подови лампи се доставят с включени електрически крушки. Безплатна доставка в рамките на ЕС при поръчки на стойност 99 евро или повече!
Покажи 21 от 21 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!