Made By Hand Подови лампи

Подовата лампа е нещо повече от решение за осветление. Тя е част от интериорния дизайн на вашата мебел. Made By Hand предлага богат избор от подови лампи за функционално и уютно осветление. Всички техни лампи са ръчно изработени и служат като признание за добрата изработка и дискретния лукс.

Вдъхновени от традиционната лампа от оризова хартия, Made By Hand са проектирали лампа със същите качества в модерен, скандинавски дизайн - Плетената подова лампа Wit е лек абажур, изработен от плетен материал. Светлината на лампата прозира през шарката на преждата, което придава на лампата декоративен и различен израз.

Практичната подова лампа Petite Machine е вдъхновена от дизайна на лампите от 30-те и 50-те години на миналия век и е изработена в елегантен, скандинавски дизайн. Тя хвърля чудесно сияние върху работното ви място и работи също толкова добре като лампа за четене до любимия ви стол за отдих.
Покажи 36 от 64 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!