Приложението LUUMR - създайте умен домУНИКАЛНОТО УПРАВЛЕНИЕ ЗА ПРИЛОЖЕНИЕТО LUUMR
В епоха, в която технологиите непрекъснато се развиват, виждаме как домовете ни стават все по-адаптивни и интелигентни. Тази еволюция обхваща всичко - от интелигентните уреди и автоматизацията на дома до усъвършенстваните системи за сигурност и устойчивите енергийни решения. Чрез иновациите и интегрирането на усъвършенствани технологии като изкуствения интелект нашите домове започват да разбират нуждите ни и да реагират по подходящ начин. Тази тенденция не само създава по-удобна и ефективна домашна среда, но и проправя пътя към по-рационален и свързан начин на живот. С приложението LUUMR до себе си можете безпроблемно да навигирате всичките си интелигентни устройства чрез своя смартфон или таблет - независимо дали става дума за управление на осветлението във вашия хол или на температурата в спалнята ви, можете да го направите лесно и организирано. Научете повече за интелигентното приложение LUUMR по-долу, за да превърнете дома си в истински интелигентен дом!

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРИЛОЖЕНИЕТО LUUMR?
Влезте в един свят на лекота и комфорт с приложението LUUMR. Това интуитивно разработено приложение действа като сърцето на вашия интелигентен дом, като ви позволява лесно да управлявате всичко - от осветлението и завесите до отоплението и много други неща. Независимо дали сте технически експерт или начинаещ, ще се насладите на използването на удобния интерфейс на LUUMR, а благодарение на впечатляващата технология Tuya съвместимостта е широка, което означава, че вашият интелигентен дом може да бъде персонализиран точно според вашите нужди.

Оптимизираният и футуристичен интерфейс на LUUMR ви кани в свят на проста и интуитивна навигация. С едно докосване стигате директно до главното меню, където можете да управлявате свързаните си устройства, да създавате сцени и да активирате рутинни процедури лесно и просто. Независимо дали сте начинаещ или опитен потребител, бързо ще се почувствате като у дома си в приложението и ще откриете скритите скъпоценни камъни на разширените функции. От момента, в който отворите приложението, са необходими само няколко секунди, за да бъдат настроени смарт устройствата ви в идеалния режим, който да отговаря на точните ви предпочитания, което ви позволява да изпитате незабавна трансформация и повишено удобство в дома си.
С LUUMR можете да персонализирате и да създадете вълшебство във вашия интелигентен дом. Представете си, че създавате различни сцени за всеки случай - от уютна филмова вечер до сутрешната си рутина, където множество устройства в дома ви работят в красива хармония с едно докосване. С LUUMR можете да създавате рутинни процедури, които се активират автоматично в зависимост от времето, местоположението ви или други лични предпочитания. Тези опции ви дават свободата да адаптирате интелигентния си дом към уникалния си начин на живот и нужди.

Останете очаровани от мисълта: След натоварен ден влизате в дома си. Светлините автоматично се включват и приглушават за топла атмосфера, завесите бавно се плъзгат на мястото си, а в стаята вече е приятно топло благодарение на предварително зададеното отопление и топло осветление. Всичко това се превръща в реалност, като просто добавите прости графици към смарт устройствата си чрез приложението LUUMR, което ви дава време за нещата, които наистина са важни за вас.

НАЙДЕТЕ ВСИЧКИ УМНИ ЖАРКИ LUUMR ТУКСИГУРНОСТ И ДОВЕРИЕ - ЧУВСТВАЙТЕ СЕ СИГУРНИ С LUUMR
В LUUMR сигурността и неприкосновеността на личния живот на потребителите са от изключителна важност. Ето защо се използват усъвършенствани технологии за сигурност, за да се гарантира, че вашите потребителски данни са винаги в безопасност. За гарантиране на сигурността се използват защитени сървъри, криптиране на данни и редовни актуализации, а освен това LUUMR е известен с надеждната си работа, което означава, че можете да се доверите, че вашите смарт устройства се обработват правилно.

КАК ДА СВЪРЖЕТЕ СМАРТНИТЕ СВЕТЛИНИ С ПРИЛОЖЕНИЕТО LUUMR
Със следните осем стъпки можете бързо, лесно и просто да свържете всички ваши смарт светлини за лесно управление!

1. Изтеглете приложението LUUMR: Ако все още не сте се впуснали в магията на приложението LUUMR, вземете телефона си и го изтеглете сега от App Store или Google Play. Това е вашият пряк достъп до превръщането на дома ви в интелигентен рай. Изтеглете приложението тук.

2. Създаване на акаунт: Отворете приложението и следвайте простите инструкции на екрана, за да създадете своя акаунт. Това е толкова лесно, колкото да въведете имейл адреса си и да изберете парола. С вашето уникално потребителско име LUUMR гарантира, че личните ви настройки, предпочитания и устройства остават в безопасност и поверителност, като ваш собствен защитен портал към един по-интелигентен дом!

3. Уверете се, че осветлението ви е готово: Преди да свържете интелигентното си осветление с приложението, уверете се, че то е правилно инсталирано и включено. Това означава, че те трябва да са в правилните контакти и ключът да е включен. В повечето случаи светлините ще започнат да мигат, което показва, че те търсят връзка и са готови да бъдат сдвоени.

4. Добавяне на устройства в приложението LUUMR: В приложението потърсете опцията за добавяне на ново устройство. Това е отбелязано със знака "+" в горния десен ъгъл на екрана и след това можете да добавите всички устройства, които искате!
5. Изберете осветлението си: От списъка с налични устройства изберете вида на интелигентното осветление, с което разполагате в дома си. Сега приложението ще ви преведе през конкретните стъпки за сдвояване на вашите светлини. Това може да включва накаране на светлините да мигат или натискане на бутон на светлината, което варира в зависимост от вида на светлината.

6. Следвайте инструкциите: Следвайте инструкциите на екрана, за да сдвоите интелигентните си светлини с вашата мрежа - и не се притеснявайте, приложението ще ви преведе през процеса, който може да отнеме няколко минути.

7. Дайте име на светлините си: След като сте сдвоили светлините си, можете да им дадете име. По този начин ще ви е по-лесно да ги разпознавате и управлявате по-късно.

8. Управление на светлините: Сега вашите светлини са свързани и готови за използване! Можете да включвате, изключвате и затъмнявате светлините си в зависимост от нуждите и уникалните си предпочитания - и дори можете да променяте цвета на светлината в зависимост от това с какви крушки разполагате. Всичко това лесно и бързо от интелигентното приложение LUUMR!
ВИЖТЕ ПЪЛНАТА НИ ГАМА ОТ ИНТЕЛИГЕНТНИ СВЕТЛИНИ ТУК