Luceplan Таванни лампи

С лампи за таван като Hope, D7, Metropoli и Lightdisc можете да видите, че Luceplan се отнася сериозно към осветлението. Паоло Ризато, Алберто Меда и Рикардо Сарфати са дизайнерите, които стоят зад тези творения.

Всички наши лампи за таван от Luceplan се доставят с електрически крушки.

Luceplan възниква през 1978 г., когато Рикардо Сарфати, Паоло Ризато и Сандра Севери искат да създадат нещо по-осезаемо от това, което дотогава е било свободно сътрудничество.

Сега основателите имат Luceplan като сборна точка за творческата си енергия и иновативни решения, водени от желанието за развитие и иновации, всичко това обвито в красив и устойчив дизайн.

За Luceplan е важно да гледат напред и да се запознават с поведението на потребителите и промените, които настъпват в индустриалното производство, снабдяването със суровини, оптимизацията, спестяванията, както и промените в дистрибуцията и моделите на покупка, за да се задържат в челните редици.

Пестенето на енергия е основен приоритет и не може да се ограничи само до връзката между осветлението и потреблението на енергия - то трябва да включва екологичност, която обхваща цялата дейност - от избора на материали до производствения процес, от издръжливостта на продукта до неговата поддръжка.

Ако произвеждате продукти с дълъг експлоатационен живот, е необходимо те да са красиви, както и да са изградени на базата на солидна технология. Но дългият живот означава също, че продуктът е по-щадящ околната среда и че оцелява в модните настроения.

Наслаждавайте се на търсенето на вашето ново таванно осветление.
Metropoli Стенна Лампа/Таванна Лампа Стъкло Ø27 - Luceplan
RRP BGN 796,00
Изберете вариант за състоянието на склада
Hope Таванна Лампа - Luceplan
RRP BGN 2 691,00
В наличност сега
Blow Таванна Лампа - Luceplan
RRP BGN 1 416,00
Изберете вариант за състоянието на склада
Metropoli Стенна Лампа/Таванна Лампа Поликарбонат Ø38 - Luceplan
RRP BGN 844,00
Изберете вариант за състоянието на склада
Metropoli Стенна Лампа/Таванна Лампа Поликарбонат Ø27 - Luceplan
RRP BGN 662,00
Изберете вариант за състоянието на склада
Mesh LED Celiling Лампа Ø72 Димируема - Luceplan
RRP BGN 6 095,00
Очаква се в: 10 - 14 дни
Metropoli Стенна Лампа Ø27 Бронз - Luceplan
RRP BGN 1 103,00
В наличност сега
Покажи 23 от 23 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!