Виждали ли сте широката ни селекция от Louis Poulsen в Lampemesteren.bg?

Датският производител на осветителни тела Louis Poulsen е основан през 1874 г. и оттогава следва стриктно скандинавския принцип за дизайн - формата следва функцията.

С покупката на лампа Louis Poulsen клиентът може да очаква страстна изработка, която създава висококачествено осветление. Техните продукти са приятни за окото и в същото време създават красива светлина в дома, в ресторантите или на други обществени места.

През годините Louis Poulsen си е сътрудничил с много от най-големите и известни дизайнери, сред които Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Louise Campbell и много други талантливи дизайнери.

Можете да закупите Louis Poulsen тук, а в магазина разполагаме с цялата им селекция от уникални и класически лампи.

Семейство PH

Семейство PH

Дизайнерът Пул Хенингсен е известен със серията PH и системата от три сенника, проектирана да оформя оптимално светлината. Серията PH продължава да бъде един от най-продаваните модели на Louis Poulsen и е в процес на постоянно развитие и обновяване. Като пример, PH 5 току-що отпразнува своята 60-годишнина, като пусна специална версия в същата цветова палитра като новата PH 5 mini.

Можете да видите и закупите всички лампи PH тук.
Лампата AJ

Лампата AJ

Лампата AJ е проектирана от Arne Jacobsen за хотел SAS Royal в Копенхаген през 1960 г. Дизайнът ѝ се основава на геометрични форми, които фокусират светлината точно там, където е необходима. Уникалните линии на лампите AJ, обемът на абажура и кръглият отвор в основата им придават характерна скулптурна форма, която е изключително популярна по целия свят. Louis Poulsen е предоставил на семейството AJ голяма, прекрасна цветова палитра, специално подбрана и тясно свързана с дизайнерската вселена на самия Арне Якобсен.
Toldbod

Toldbod

Серията Toldbod 120 е проектирана с философията, че колкото по-проста е една конструкция, толкова по-гъвкава е тя. Първоначално Toldbod е проектиран през 1982 г. и оттогава е преработен въз основа на предшествениците на висулката. Сега Toldbold 120 показва по-меката си страна и се предлага в широка гама от изискани нови цветове, които му придават още по-гъвкав профил, съответстващ на модерната естетика и следващ съвременните тенденции в дизайна.
Yuh

Yuh

Серията Yuh се състои от настолна лампа, подова лампа и стенна лампа, които се предлагат в черно и бяло. Най-важната характеристика на лампата е, че тя е индивидуална. Това е лампата, която е създадена специално за вас! Тя е гъвкава - може да се върти, повдига и спуска през цялото време, докато осигурява светлина и създава настроение. Вижте цялата красива серия тук.
Нов, нов, нов

Нов, нов, нов

Louis Poulsen е марка, която е в постоянно движение и развитие - нещо, което може да се види в новите им продукти. Наред с други, сега можете да се сдобиете с чисто новата Настолна лампа Panthella MINI в хром, която отразява заобикалящата я среда и придава живот и елегантност на помещението.
Лампата Cirque Висяща Лампа току-що беше пусната на пазара в нюанси на сивото, което фокусира вниманието върху красивата форма на лампата. Сивият цвят придава на висящата лампа Cirque по-дискретен и приветлив вид, като все пак осигурява мека, атмосферична светлина на заобикалящата я среда.
NJP е добре позната футуристична серия лампи, която току-що беше разширена с по-мек модел в прекрасен алуминиево сив цвят - идеален за модерна дизайнерска схема. Лампата NJP е гъвкава и полезна от началото до края.
Вижте всички прекрасни продукти на Louis Poulsen тук.