Louis Poulsen - фокусиране върху правилната светлина

Луис Поулсен е известен в цяла Дания и по света със своя подход към правилната светлина. Това е било едно от основните неща, за които е мислил Poul Henningsen, когато е проектирал първите PH лампи, използвайки принципа на трите абажура, който му е позволил да постигне светлина, която не заслепява.

Правилната светлина все още е от голямо значение за Louis Poulsen, а благодарение на развитието на технологиите има повече възможности за невероятни настройки на светлината от всякога.

Прочетете повече за Poul Henningsen тук
LED технология на фокус

LED технология на фокус

Louis Poulsen са внедрили изцяло новата LED технология в дизайна на своите лампи. Това се вижда ясно в новите попълнения като колекцията Yuh и малката Panthella Mini.
В наши дни много от класическите лампи се предлагат в LED версии. Това важи както за PH Artichoke, така и за AJ Eklipta.

Напоследък от компанията започнаха да правят комплекти за превръщане на класическите модели на Louis Poulsen в лампи с вграден светодиод. Ако искате да превърнете своята лампа Louis Poulsen в LED версия, можете да се свържете с нашата служба за обслужване на клиенти, която ще провери дали това е възможно.

Съществуват два различни вида комплекти.
Комплекти за подмяна: за тях Louis Poulsen препоръчва да се обърнете към електротехник, който да обнови вашата лампа.
Комплекти за ретромонтаж: тези комплекти са сравнително лесни за използване от вас самите.
Ако не сте сигурни, че можете да се справите сами, препоръчваме да се свържете с вашия електротехник.

Списъкът на лампите с налични комплекти за подмяна или комплекти за ретро монтаж се актуализира редовно, но по-долу сме посочили някои от лампите, които в момента имат налични светодиодни подобрения.

Комплекти за смяна:

 • AJ 50 Wall

 • Flindt Wall

 • Enigma 825

 • NJP

 • AJ Eklipta
 • Комплекти за ретро монтаж:

 • PH Snowball

 • PH 5-4½

 • VL45 Ø370

 • PH Artichoke Ø480

 • Различни предимства на LED

  LED технологията има много предимства, независимо дали мислите за околната среда или само за сметките за електроенергия. Най-новата светодиодна технология осигурява на лампата равномерна светлина и открива уникални възможности по отношение на дизайна. Вече не сме ограничени от необходимостта да имаме щепсел и традиционен източник на светлина.

  На всичкото отгоре LED технологията е по-щадяща за нашата прекрасна планета, тъй като LED използва по-малко електроенергия. Като допълнителен бонус, сметката ви за електроенергия ще намалее драстично, ако повече от половината ви светлини са LED.

  Ако имате някакви въпроси относно LED светлинните източници за вашата лампа Louis Poulsen или възможността за надграждане до вградена LED технология, винаги можете да се свържете с нашето обслужване на клиенти.

  Нашият онлайн магазин предлага и широка гама от резервни части за лампи Louis Poulsen.
  Намерете своята резервна част тук.

  Ако не можете да откриете търсената от Вас резервна част, изпратете ни имейл със снимка и ние ще видим дали можем да се сдобием с нея за Вас.