Louis Poulsen - фокусиране върху правилната светлина

Фокусиране върху правилната светлина
Луис Поулсен е известен в Дания и по света със своя подход към правилната светлина. Това е било едно от основните неща, които са били в ума на Poul Henningsen, когато е проектирал първите PH лампи, използвайки принципа на трите абажура, който му е позволил да постигне светлина, която не заслепява.

Правилната светлина все още е от голямо значение за Louis Poulsen, а благодарение на развитието на технологиите има повече възможности за невероятни настройки на светлината от всякога. Пречетете повече за Poul Henningsen тукLED technology in focus

LED technology in focus

Louis Poulsen са внедрили изцяло новата LED технология в дизайна на своите лампи. Това ясно се вижда в новите попълнения като колекцията Yuh и малката Panthella Mini. В наши дни много от класическите лампи се предлагат в LED версии. Това важи както за PH Artichoke, така и за AJ Eklipta.

Напоследък компанията започна да изработва комплекти за превръщане на класическите лампи на Louis Poulsen в лампи с вграден светодиод. Ако искате да превърнете своята лампа Louis Poulsen в LED версия, можете да се свържете с нашата служба за обслужване на клиенти, която ще провери дали това е възможно.

Има два различни вида комплекти.

 • Комплекти за подмяна: за тях Louis Poulsen препоръчва да се обърнете към електротехник, който да модернизира лампата ви.
 • Комплекти за ретро монтаж: тези комплекти са сравнително лесни за използване самостоятелно.
Ако не сте сигурни, че можете да се справите сами, препоръчваме да се свържете с вашия електротехник.


Списъкът на лампите с налични комплекти за подмяна или комплекти за допълнително монтиране се актуализира редовно, но по-долу сме посочили някои от лампите, които в момента имат налични светодиодни подобрения.

  Китове за подмяна:
 • AJ 50 Wall
 • Flindt Wall
 • Enigma 825
 • NJP
 • AJ Eklipta

  Комплекти за повторно вграждане:
 • PH Snowball
 • PH 5-4½
 • VL45 Ø370
 • PH Artichoke Ø480

Различни предимства на LED

Различни предимства на LED

LED технологията има много предимства, независимо дали мислите за околната среда или само за сметките за електроенергия. Най-новата светодиодна технология осигурява на лампата равномерна светлина и открива уникални възможности по отношение на дизайна. Вече не сме ограничени от необходимостта да имаме щепсел и традиционен източник на светлина.

На всичкото отгоре LED технологията е по-щадяща за нашата прекрасна планета, тъй като LED използва по-малко електроенергия. Като допълнителен бонус, сметката ви за електроенергия ще намалее драстично, ако повече от половината ви светлини са LED.

Ако имате някакви въпроси относно LED светлинните източници за вашата лампа Louis Poulsen или възможността за надграждане до вградена LED технология, винаги можете да се свържете с нашето обслужване на клиенти.

Нашият онлайн магазин предлага и широка гама от резервни части за лампи Louis Poulsen. Намерете своята резервна част тук.

Ако не можете да откриете търсената от Вас резервна част, изпратете ни имейл със снимка и ние ще видим дали можем да се сдобием с нея за Вас.


Вижте пълната ни гама лампи Louis Poulsen тук