Коледни идеи за нея

Какво искате за Коледа? Или пък не знаете какво да подарите на някой от приятелите си, на съпругата си или на приятелката си?

Бавно се приближаваме към навечерието на Коледа, което означава, че коледното пазаруване се изкачва все по-напред в списъците ни със задачи. Ако търсите идеи за подарък, който със сигурност ще се хареса, сте попаднали на правилното място.

При нас ще намерите страхотни предложения за коледни подаръци за различни бюджети:
От €40-€400

От €40-€400

1. Carrie (бял) от Menu

1. Carrie (бял) от Menu

Carrie е невероятно красива лампа, която е и напълно преносима. Лампата може да се презарежда, което означава, че можете да я вземете със себе си почти навсякъде. Вдъхновението за дизайна е почерпено директно от датската дума "hygge". Тази лампа от Menu предлага безброй възможности за използване, например на нощното шкафче, на бюрото или като алтернатива на свещите на масата за хранене.

Настолна лампа Carrie (бяла) - 134 евро
4. Follow Me от Marset

4. Follow Me от Marset

Лампата Follow Me се предлага в два размера. Тази красива, декоративна лампа е преносима, така че можете да я носите навсякъде. Лампата може да се презарежда и след като се зареди напълно, животът на батерията е до 20 часа. Матовият бял цвят гарантира лек и стилен дизайн. Follow Me е невероятно гъвкава и е изключително декоративна, независимо дали се използва на закрито или на открито. Предлагат се и двата размера тук.

Follow Me - от 188 евро
5. Milk от &Tradition

5. Milk от &Tradition

Milk е симпатично, малко столче за мляко, което е превърнато в красива настолна лампа. Настолната лампа е изключително популярна и често срещана в скандинавските домове. Лампата за мляко е с възможност за димиране и може да бъде поставена навсякъде, където имате нужда от допълнителна светлина. Лампата се предлага и във варианти от естествено дърво, тъмно омаслено дърво и черен цвят, като всички те са достъпни за разглеждане точно тук.

Мляко - 134 евро
6. NH1217 от Artemide

6. NH1217 от Artemide

NH1217 е малка лампа, която създава мека, атмосферична светлина. Тази забавна, малка лампа има различни функции и е изключително гъвкава, тъй като може да се монтира или окачва, където сметнете за необходимо. Предлага се за разглеждане вдясно тук.

NH1217 от Artemide - 201 евро
7. Flowerpot VP3 (матово черно) от &Tradition

7. Flowerpot VP3 (матово черно) от &Tradition

Настолната лампа Flowerpot VP3 е доста популярна лампа като цяло, но когато беше пусната матовочерната версия, търсенето ѝ се увеличи. Настолната лампа е вдъхновена от епохата на Flower Power през 60-те и 70-те години на миналия век и е изключително стилна. Flowerpot VP3 се предлага в редица красиви цветове, всички от които можете да разгледате точно тук тук.

Флоуърпот VP3 - 214 евро
9. Caravaggio Read от Lightyears

9. Caravaggio Read от Lightyears

Настолната лампа Caravaggio Read е сестрата на известната колекция Caravaggio от Lightyears. Класическият абажур може да се накланя, за да се гарантира, че светлината ще се движи точно в желаната от вас посока. Компактната основа гарантира, че настолната лампа може да се поставя на различни места в дома. Можете да разгледате колекцията Caravaggio Read тук.

Caravaggio Read - от 276 евро
10. Panthella Mini от Louis Poulsen

10. Panthella Mini от Louis Poulsen

Panthella Mini е класически дизайн от Louis Poulsen. Тази лампа може да бъде поставена навсякъде в дома ви и се предлага в единадесет красиви цвята. Дизайнерът е Вернер Пантон, който е известен с прекрасните си дизайни. Разгледайте колекцията от лампи Panthella Mini тук.

Panthella Mini - от 313 евро
11. Baby Dome (алуминий) от Mater

11. Baby Dome (алуминий) от Mater

Baby Dome от Mater е награждавана лампа, проектирана от Todd Bracher. Тази непреходна, емблематична лампа създава меко и топло сияние. Разгледайте Baby Dome във всички нейни цветове тук.

Baby Dome - от 268 €
От €400 до €1,000

От €400 до €1,000

1. Yuh от Louis Poulsen

1. Yuh от Louis Poulsen

Настолната лампа Yuh на Louis Poulsen е прекрасна, проста и гъвкава лампа. Светлината на лампата е насочена, насочена надолу и не заслепява. Освен това светлината може да се регулира. Разгледайте цялата колекция Yuh точно тук.

Колекция Yuh - от 472 евро
2. IC T1 Low Brass от Flos

2. IC T1 Low Brass от Flos

IC T1 Low Brass от Flos е семпла лампа с елегантен дизайн. Лампата се предлага в месинг и хром. Колекцията IC включва стояща лампа, настолна лампа, лампа за монтаж и висулка, като всички те са налични за разглеждане точно тук.

Колекция IC от Flos - от 446 евро
4. Kaiser Idell 6556 (матово черно) от Fritz Hansen

4. Kaiser Idell 6556 (матово черно) от Fritz Hansen

Настолната лампа Kaiser Idell е уникална, елегантна и красива лампа, известна с прекрасния си абажур. Едно нещо, в което можете да сте сигурни, когато се занимавате с лампа Fritz Hansen, е, че това, което държите в ръцете си, е произведение на висококачествената изработка. Като специална функция този модел на Kaiser Idell може да се накланя на 15 градуса назад и на 18 градуса напред.

Настолна лампа Kaiser Idell (матово черно) 6556-T - 526 евро
5. 317 Настолна лампа (черна) от Lampe Gras

5. 317 Настолна лампа (черна) от Lampe Gras

Настолната лампа 317 в черно от Lampe Gras е уникална лампа с красива форма и чудесен дизайн. Настолната лампа 317 е с индустриален дизайн, който предлага безупречно качество и изключителна изработка. Абажурът се предлага в различни цветове, всички от които можете да разгледате точно тук.

317 настолна лампа - от 534 евро
6. Mantis BS3 от Schottlander

6. Mantis BS3 от Schottlander

Настолната лампа Mantis BS3 от Schottlander е елегантна индустриална лампа с красив дизайн. Тази лампа е напълно подходяща за използване на различни места в дома, но идеалното място е до регулируемото легло, тъй като лампата е гъвкава и функционална.

Mantis BS3 - 597 евро
7. PH 2/1 Настолна лампа от Louis Poulsen

7. PH 2/1 Настолна лампа от Louis Poulsen

Настолната лампа PH 2/1 на Louis Poulsen е истинска класика, да не говорим за международна икона на дизайна. Настолната лампа произвежда насочена надолу светлина и е проектирана с отразяваща система от няколко абажура. По този начин се създава хармонична лампа, която не заслепява.

Настолна лампаPH 2/1 - 634 евро
8. Bestlite BL1 Настолна лампа от Gubi

8. Bestlite BL1 Настолна лампа от Gubi

Настолната лампа Bestlite BL1 от Gubi е съвършено минималистична лампа, която е подходяща за домашните офиси, творческите пространства, до леглото и в дневната. Тази икона на дизайна от Gubi предоставя редица възможности. Тази лампа е световноизвестна и често се свързва с Уинстън Чърчил.

Настолна лампа Bestlite BL1 - от 599 евро

Надяваме се, че този списък е улеснил малко коледното ви пазаруване, а ако не, винаги сме готови да отговорим на въпросите ви и да ви помогнем да намерите подходящия продукт.

От името на Lampemesteren, весела Коледа.