ferm LIVING Висящи лампи

Тази датска дизайнерска марка е основана от Трине Андерсен през 2006 г. Когато тя и съпругът ѝ се преместват, трудно намират подходящите тапети за новия си дом, затова тя създава свои собствени, с което поставя началото на ferm LIVING. Освен мебели и аксесоари за дома, дизайнът на ferm LIVING вече включва и лампи.

По-долу е представена селекция от висящи лампи от ferm LIVING. Простата Колекционна висяща лампа съчетава класическите елементи на скандинавския дизайн с артистичен авангарден израз. Акцентът е поставен върху материалите, които са приятни на допир, а колекцията от висящи лампи отговаря на качеството, с което е известна ferm LIVING. Независимо дали се нуждаете от светлина над масата за хранене, кухненския остров или бюрото, висящата лампа от ferm LIVING гарантирано ще допринесе за прекрасна светлина, изчистени линии и стилно изражение на вашия дом.
Покажи 36 от 70 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!