Fabbian Стенни лампи

От 1961 г. насам Fabbian Illuminazione се е наложила като производител на модерно дизайнерско осветление с високо качество както за дома, така и за проекти.

Fabbian е базирана в североизточната част на Италия, където произвежда своите лампи и контролира това изцяло до нивото на компонентите, като се фокусира върху най-модерните производствени методи. Най-съвременните разработки и новаторският дизайн водят до усъвършенствани компютъризирани процеси и системи за контрол, след като продуктът бъде прегледан от групата международно признати архитекти, дизайнери и инженери. Най-новите тенденции в дизайна се интерпретират и в крайна сметка се превръщат в качествено дизайнерско осветление с напълно уникалното и отличително докосване на Fabbian.

Високото качество и използването на високонадеждни компоненти, съчетано с постоянното внимание към проектирането, сглобяването и контрола на качеството на всички етапи от производството, допринасят за популярността на тези лампи.

Всички стенни лампи се доставят с включени електрически крушки.
Покажи 17 от 17 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!