Cyber Monday на Lampemesteren.bg

20% отстъпка за тези, които са пропуснали Black Friday!


Провеждаме Cyber Monday от 00:00 ч. в неделя до 00:00 ч. в понеделник, 27 ноември 2023 г.

Предлагаме 20% отстъпка от цената на целия магазин! (с изключение на Philips Hue, Gubi, лимитирани серии или вече намалени артикули)

ШОПИРАЙТЕ СЕГА!


В продължение на Black Friday, ние от Lampemesteren организираме Cyber Monday следващия понеделник.
Ден на изгодни оферти и дизайнерски лампи на разпродажба. Искате ли да се присъедините към нас? Купете коледните си подаръци навреме и спестете много пари!

Какво е Cyber Monday?

Денят възниква в САЩ като аналог на "Black Friday". В началото Black Friday включва само магазините, но с възхода на онлайн пазаруването е измислен ден, който да превърне дивия ден на сделките във физически магазини и да включи онлайн магазините. Разбира се, той не можеше да бъде в един и същи ден с Black Friday, тъй като хората бяха заети да пазаруват в магазините. Вместо това беше измислен следващият понеделник - понеделникът след американския Ден на благодарността - и наречен Cyber Monday. Име, което се отнася до факта, че сделките могат да се намерят онлайн и че денят е посветен на онлайн пазаруването.

Щастливо пазаруване!

Кибер понеделник лампер

В Lampemesteren ще откриете огромен избор от осветителни тела - и това не се променя в големия ден за онлайн пазаруване. В понеделник, 27 ноември 2023 г., ще намерите настолни лампи, подови лампи, стенни лампи, висящи лампи и външно осветление. Без значение от какъв тип осветление се нуждаете и искате, със сигурност ще има нещо за вас. Разбира се, нуждите от осветление и видът на лампите са едно, но дизайнът е друго. Знаем, че формата и функцията са еднакво важни, затова разполагаме само с най-добрите марки - тези, които успяват да съчетаят и двете! Така че, когато търсите перфектната висяща лампа, външен прожектор или друг вид осветление, със сигурност ще намерите най-доброто от най-доброто в Lampemesteren.
Този голям ден за онлайн пазаруване е идеален за предварително пазаруване на коледни подаръци, а със 100-дневната политика за връщане на Lampemesteren красивата дизайнерска лампа или външно осветление могат да бъдат разменени, ако получателят се е влюбил в друг цвят или модел.