By Rydéns Висящи лампи

Обикновено висящата лампа се окачва в средата на стаята, за да придаде характер на дома и същевременно да служи като завладяващ елемент. Така че, когато става въпрос за избор на висяща лампа, фокусът е не само върху функцията на лампата, но и върху нейното изразяване по отношение на елементите в съществуващия интериорен дизайн. От Rydéns са вдъхновени от тенденциите и изискванията към осветлението на нашето време. Независимо дали се нуждаете от висяща лампа, която да омекоти индустриалния вид на кухнята ви, или от индустриална висяща лампа, която да създаде контраст с дървената маса за хранене или мекия диван, в тяхната гама ще намерите това, което търсите.

Висящите лампи Hero и Gross са артистични висящи лампи с меко и комфортно излъчване. Докато Грос придава лек и елегантен вид на вашия интериор, Геро е малко по-хаотична, но скулптурна лампа, която придава на дома ви по-индустриално изражение.
Покажи 36 от 50 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!