By Rydens Таванни Лампи

Осветителните тела за таван на By Ryden се отличават с модерен и стилен дизайн, който се вписва идеално в съвременния интериор. В таванните осветителни тела на шведската компания често се използват висококачествени материали, които им придават издръжлив и елегантен вид. Те предлагат различни осветителни решения - от директно и функционално осветление до разсеяно и атмосферно осветление, което ги прави универсални и подходящи за различни пространства.
Gross Таванна Лампа Ø30 Мат Бяло - By Rydéns
RRP BGN 371,00
Очаква се в: 10 - 14 дни
Gross Таванна Лампа Ø50 Clear - By Rydéns
RRP BGN 666,00
Очаква се в: 10 - 14 дни
Punto 5 Таванна Лампа Мат Черно - By Rydéns
RRP BGN 456,00
Очаква се в: 10 - 14 дни
Correct 6 Таванна Лампа Мат Бяло - By Rydéns
RRP BGN 330,00
Очаква се в: 10 - 14 дни
Gross Таванна Лампа Ø50 Дим Сив - By Rydéns
RRP BGN 666,00
Очаква се в: 10 - 14 дни
Amadeus Таванна Лампа Ø30 Античен - By Rydéns
RRP BGN 371,00
Очаква се в: 10 - 14 дни
Correct 6 Таванна Лампа Мат Черно - By Rydéns
RRP BGN 330,00
Отново в наличност на: 12-12-2023
Correct Таванна Лампа L124 Злато - By Rydéns
RRP BGN 330,00
Отново в наличност на: 10-01-2024
Turno Таванна Лампа Черно/Злато - By Rydéns
RRP BGN 627,00
Очаква се в: 10 - 14 дни
Monarque Таванна Лампа Хром/Черно - By Rydéns
RRP BGN 513,00
Отново в наличност на: 19-03-2024
Gross Таванна Лампа Ø30 Дим Сив - By Rydéns
RRP BGN 352,00
Очаква се в: 10 - 14 дни
Monarque Таванна Лампа Хром/Clear - By Rydéns
RRP BGN 513,00
Очаква се в: 10 - 14 дни
Покажи 18 от 18 продукти

От Rydens тавани

Плафонът на By Ryden може да бъде отличен начин да подобрите интериорния си дизайн, тъй като може да се използва по редица начини за създаване на по-добра атмосфера в дома ви. Например, можете да го използвате като основно осветление в дадена стая, като го поставите централно, за да освети цялата площ. Като алтернатива можете да изберете модел с разсеян нюанс, за да създадете меко и приятно непряко осветление, подходящо за всекидневни и спални. Някои плафониери имат насочена светлина или регулируеми компоненти, които могат да се използват за осветяване на определени зони или предмети. В допълнение към практическото си предназначение плафонните лампи By Ryden могат да служат и като декоративни елементи в помещението. Можете да изберете модел с уникален дизайн или цвят, който да подхожда на интериора ви и да добавя артистичен щрих в стаята, дори когато лампата е изключена. И накрая, можете да комбинирате плафон от By Ryden с други източници на осветление, като например подови лампи и стенни лампи, за да създадете многопластова система за осветление, която може да се адаптира към различни дейности и да създаде динамичен декор. Осветителните тела plafond се предлагат и с различни цветови температури и нива на яркост, което ви позволява да създавате различни настроения в стаята в зависимост от вашите нужди и предпочитания.

Прожектори от By Rydens


Прожекторите от By Rydens предлагат ефективно и универсално решение за осветяване на определени зони в дома или офиса. Тези прожектори се характеризират с дизайн, който съчетава функционалност и естетика по елегантен начин.

С прожекторите от By Rydens можете да насочите светлината точно към зоните, които изискват допълнително внимание. Това ги прави идеални за осветяване на произведения на изкуството, работни места или други области, където прецизното осветление е важно.

Прожекторите се предлагат в различни стилове и дизайни, за да подхождат на различните стилове на интериорния дизайн. Независимо дали предпочитате модерна и минималистична естетика, или по-класически и декоративен стил, By Rydens предлага селекция от прожектори, които да допълнят вашия интериор.

При производството на тези осветителни тела често се използват качествени материали и майсторска изработка, което гарантира издръжливост и дълготрайност. Те също така са проектирани с акцент върху енергийната ефективност, което ги прави екологични и икономични за експлоатация.

Прожекторите на By Rydens ви позволяват да персонализирате осветлението във вашето пространство и да създадете желаната от вас атмосфера. Независимо дали се нуждаете от функционално осветление за работа, или искате да подчертаете специални зони в дома си, прожекторите от By Rydens могат да бъдат идеалното решение.
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!