By Rydens Настолни Лампи

Настолните лампи на By Rydén са съчетание от скандинавска изтънченост и функционален дизайн. Ръчно изработени с грижа и подбрани материали, те предлагат изключителна естетика и качество. С модерни източници на светлина и интелигентни функции настолните лампи на By Rydén ви позволяват да персонализирате осветлението според нуждите си. Разгледайте нашата колекция и открийте идеалното осветление за всяка стая в дома си.
Flake Настолна Лампа Опал - By Rydéns
RRP BGN 114,00
В наличност сега
Curve Настолна Лампа Rust Red - By Rydéns
RRP BGN 190,00
В наличност сега
Omega Настолна Лампа Хром/Бяло - By Rydéns
RRP BGN 227,00
Отново в наличност на: 22-12-2023
Colby Настолна Лампа Sand/Бяло - By Rydéns
RRP BGN 190,00
Очаква се в: 10 - 14 дни
Curve Настолна Лампа Мат Злато - By Rydéns
RRP BGN 190,00
Очаква се в: 10 - 14 дни
Mira Настолна Лампа Черно/Бяло - By Rydéns
RRP BGN 265,00
Очаква се в: 10 - 14 дни
Златоen Настолна Лампа Злато - By Rydéns
RRP BGN 167,00
Очаква се в: 10 - 14 дни
Boyle Настолна Лампа Дим Сив - By Rydéns
RRP BGN 322,00
Очаква се в: 10 - 14 дни
Glori Настолна Лампа Мат Бяло - By Rydéns
RRP BGN 360,00
Очаква се в: 10 - 14 дни
Покажи 33 от 33 продукти

Настолна лампа от By Rydéns

Влезте в света на елегантното осветление с нашата изискана колекция настолни лампи от By Rydéns! By Rydéns притежава уникалната способност да съчетава скандинавския дизайн с функционалността, а настолните им лампи не са нищо друго освен произведения на изкуството в света на осветлението.

Независимо дали искате да създадете уютна атмосфера на нощното си шкафче, да обновите стила на бюрото си или да добавите изисканост към масата за хранене, ние разполагаме с широка гама от настолни лампи, които ще отговорят на вашите нужди.

Настолните лампи на By Rydén са изработени от внимателно подбрани материали, включително метал, стъкло, дърво и керамика. Красивият им дизайн и качествената им изработка ги превръщат в незаменима част от интериорния ви дизайн. Разбира се, настолните лампи са оборудвани и с модерни източници на светлина и интелигентни функции, които ви позволяват да персонализирате осветлението според нуждите си и да създадете желаната атмосфера в дома си. Разгледайте нашата селекция от настолни лампи от By Rydéns още днес и позволете на осветлението да се превърне в основна част от стила на вашия интериорен дизайн. Изберете By Rydéns за осветление, което съчетава скандинавска елегантност, качество и функционалност по уникален начин.
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!