Black Friday 2023 в Lampemesteren.bg

Присъединихте ли се към нашия клиентски клуб? Ще получите всички предимства за Black Friday!Наближава Black Friday. Ако искате да сте в крак с всички наши страхотни оферти, следвайте ни тук или се запишете в нашия клиентски клуб. Там винаги ще бъдете сред първите, които ще получат всички оферти! Black Friday е на 24 ноември 2023 г. и ще има много страхотни оферти! На Black Friday ще можете да спестите поне 15% от дизайнерски лампи в Lampemesteren. Ще имаме отстъпки до 50%, така че ако искате да получите страхотна сделка, по-добре се сдобийте с нея!


Изпробвайте късмета си в нашата игра и спечелете своята кошница!

Като член на нашия клиентски клуб получавате и... • Оферти, които получавате само при нас
 • Красиви промоции
 • Интересни публикации в блога
 • Информация за всички готини новости в областта на дизайна преди всички останали
 • Знаете какви са тенденциите в момента
 • Познавате известните стари дизайнери
 • Стимули за участие в страхотни конкурси и много, много повече...

  Можете да се отпишете от бюлетина по всяко време.

 • Black Friday оферта

  В съответствие с традицията на Black Friday ще откриете огромно разнообразие от оферти. Търсите ли конкретна дизайнерска лампа, външно осветление за градината или детска лампа? Всичко това ще намерите в Lampemesteren - дори и в този ден на големи разпродажби.

  Но как се стигна до този ден и кога всъщност той пристигна в Дания? Отговорите на тези и много други въпроси ще намерите по-долу.
  През 2015 г. този ден счупи всички рекорди в Дания. Измерен по броя на трансакциите в Dankort, той се превърна в най-големия ден за пазаруване в историята. Това говори нещо за формата на деня и за сделките, които ще намерите само на този специален ден. Макар че денят произхожда от САЩ - където постигна безпрецедентен успех - той бе приет много добре и в Дания. Успехът на деня на пазаруването в Дания се дължи на големия избор и многото изгодни оферти. На разпродажба може да се намери всичко - от фризери до дрехи за кучета и, разбира се, осветление. Всъщност в Lampemesteren можете да намерите богат избор от висящи лампи, настолни лампи, подови лампи, стенни лампи и външно осветление.

  Пазарувайте светлини за Black Friday в Lampemesteren и участвайте в най-голямото шопинг парти за годината!