Anglepoise Стенни лампи

Най-добрата лампа Anglepoise е функционалната и гъвкава настолна лампа Original 1227. Въз основа на новото изобретение на пружината Джордж Карвардин проектира лампата през 1935 г. и оттогава тя служи за вдъхновение на множество други лампи - по-известна е като класическа архитектурна лампа.

Елегантната визия на лампата на архитекта се е превърнала в цяла колекция от лампи, включително стенната лампа Original 1227, която се предлага в две различни версии - обикновена стенна лампа със същия, стилен абажур, който може да се регулира така, че да гледа в която посока пожелаете, както и издание, при което гъвкавото рамо служи като част от функционалния дизайн. Това рамо ви позволява да издърпате лампата от стената, което я прави идеално подходяща за нощна лампа за повдигнато легло. Гланцираната черна повърхност гарантира, че лампата се вписва в модерния скандинавски стил и допринася за изключителна изразителност на вашия интериор.

Независимо дали я използвате като лампа за четене или за работа, стенната лампа Anglepoise е идеален избор. Гъвкавото рамо може да се регулира, за да създаде директно осветление, където ви е необходимо. Простата и класическа лампа може да се използва навсякъде в дома ви - във всекидневната, като нощна лампа или над предпочитаното от вас работно място в кухнята, където имате нужда от добра работна светлина.
Original 1227 Стенна Лампа Dove Сив - Anglepoise
Отново в наличност на: 01-07-2024
Type 75 Стенна Лампа Alpine Бяло - Anglepoise
Отново в наличност на: 04-06-2024
Покажи 23 от 23 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!