Заменете свещите си с реалистични LED светлини

През последните години употребата на LED свещи в домовете се увеличи значително. Много хора избягваха свещите на батерии, защото им се струваха твърде изкуствени. Също така често се чува, че фалшивите свещи не разпространяват същия уют като свещите. Но благодарение на иновативната светодиодна технология светлините стават все по-реалистични. Днес може да е трудно да се направи разлика между традиционна свещ и LED версия.

Ако искате да създадете уютната атмосфера, позната ни от свещите, можете спокойно да изберете интелигентните LED свещи. Независимо дали сте у дома, в магазин или ресторант, не е нужно да правите компромис с външния вид или топлата атмосферна светлина.

Защо трябва да изберете LED свещи


Много хора смятат, че автентичното и уютно усещане изчезва при използването на изкуствени свещи. С най-новите разработки не можете да различите разликата, освен ако не сте наясно с нея. Но има и няколко други предимства, които трябва да се вземат предвид:

Безопасността е една от тях и може би най-важната. Например около Коледа пожарникарите понякога са викани на пожари, причинени от забравена коледна украса със свещи. Най-лошото нещо, което може да се случи на една светодиодна лампа, ако е забравена, е да й свърши захранването. Тя не се нагрява, така че няма опасност деца или животни да се изгорят на свещта.

Замяната на традиционните свещи със светодиоди има предимства и за вътрешния климат в дома ви. Те не отделят сажди като свещите и следователно не дразнят очите, носа или белите дробове - дори при много запалени свещи едновременно. Свещите могат да се използват по-дълго от традиционното решение, тъй като използват батерии. Можете също така да увеличите икономическата полза, като използвате акумулаторни батерии.  С електрическата светлина можете също така да оставите светлината да "гори" на перваза на прозореца, когато сте навън, така че все още да изглежда, че някой си е у дома.
Като алтернатива на свещите в дома

Като алтернатива на свещите в дома

Най-често използваните видове свещи - чаени, стълбови и тиалайт свещи - се предлагат в различни LED версии. При традиционните тиалайтс имате възможност да поставите свещите в малките си поставки за тиалайтс на масата или на перваза на прозореца. Те се вписват идеално и в малък стаен фенер, тъй като могат да се използват, без фенерът да се нагрява или да се нагарча.

Ако разполагате с малко по-голям фенер или къщичка за осветление, тук също могат да се използват светодиодни стълбовидни свещи. Те са и чудесна алтернатива в творческа декорация или адвентен венец, тъй като не рискувате свещите да изгорят и да запалят запалими материали, а също така избягвате восъкът от свещите да се стича отстрани и да съсипе покривки, первази и други повърхности.

Напоследък можете да се сдобиете и с класическите коронирани свещи с LED, които отдалеч приличат на обикновените свещи. Те са със същия размер като традиционната коронна свещ и затова лесно се побират в любимия ви свещник, където реалистичният, танцуващ пламък осигурява очарователна светлина.

Светодиодни свещи с дистанционно управление и таймер


Все повече светодиодни свещи имат възможност за функция таймер и/или дистанционно управление. Това не е необходимост, но може да има много предимства. С дистанционното управление можете да включвате и изключвате светлините си, без да се налага да ги изваждате от свещника или фенера. Можете също така да настроите свещите да се изключват автоматично; често след 4, 6, 8 или 10 часа, което е и времето за горене на много традиционни свещи. Това означава, че не е нужно да се притеснявате, че ще забравите да изгасите свещите си и ще изразходвате ненужно енергия от батерията.
Uyuni Lighting: LED светлини с уникални 3D пламъци

Uyuni Lighting: LED светлини с уникални 3D пламъци

Датската компания Uyuni Lighting предлага гама от лампи, захранвани с батерии, които са сред най-популярните на пазара. Пламъкът няма физическо движение и следователно не използва излишно количество енергия от батерията. Благодарение на LED технологията техните изкуствени свещи имат особено реалистичен пламък, който създава усещането за малко огнено езиче, което стои и леко трепти. Независимо дали ще изберете чаени, стълбови или коронни свещи, ще получите уютната атмосфера, позната ни от светлината на свещите. Чудесна алтернатива на свещите, която гарантира уют, без да влияе на климата в помещението ви.

Вдъхновена от кристално чистото нощно небе над солените равнини Уюни в Южна Америка, се ражда идеята за уникалния 3D пламък. Нощното небе над изолираните солни равнини е кристално чисто поради чистия въздух и разстоянието до най-близката смущаваща светлина. Желанието на дизайнера да пренесе далечните галактики във всеки дом по света води до създаването на иновативната гама свещи с нежно трептяща светлина.

Вижте нашата гама от светодиодни свещи тук!